Ha Kisvárda, akkor szélsőséges időjárás. Augusztusban özönvízszerű esőzés közepette játszottak a csapatok Budafokon, most havas eső fogadta a feleket a Vártkerti Stadionban.

Az első védés Póser Dániel nevéhez fűződött, aki a 14. percben Driton Camaj lövését hárította vetődve. A montenegrói légiós tíz méterről próbálkozott Sassá átadása után.

A 27. percben Kovács Dávid előtt adódott lehetőség: csapatkapitányunk egy csellel hozta magát lövőhelyzetbe az öt és feles jobb sarkának közelében, a kisvárdaiak azonban blokkolták a kísérletet.

Kiegyenlített játék zajlott a pályán, kevés igazán komolynak mondható helyzettel.

A 38. percben Bohdan Melnik adott jobbról középre, Sztavrosz Cukalasz tíz méterről, kapásból célba vette a kapunkat, Póser azonban magabiztosan fogta a labdát.

Fordulás után is folytatódott a kemény, férfias csata.

Az 57. percben Zsóri Dániel 12 méteres, ballábas lövése már túljutott a hazaiak kapusán, Dombó Dávidon, a védők azonban a gólvonal előtt felszabadítottak. 

Az utolsó félórában a Kisvárda próbálta magához ragadni a kezdeményezést, de ha a támadóharmadban pontosabbak vagyunk, egy-egy ellenakció során ígéretes helyzetbe kerülhettünk volna. 

Ez elmaradt, hátul viszont stabilan és szervezetten védekeztünk, időnként önfeláldozóan vetődtünk a labda útjába. A bajnoki szezon során először kapott gól nélkül fejeztük be a mérkőzést és értékes ponttal távoztunk az elmúlt hetekben kimondottan jó formában lévő Kisvárda otthonából.


OTP Bank Liga, 12. forduló
Kisvárda Master Good-Budafoki MTE 0-0
Várkerti Stadion, zárt kapuk mögött, vezette: Zierkelbach Péter
Gólszerzők: -
Sárga lap: Melnik (53'), Lucas (66'), Hej (79') ill. Huszti A. (8'), Micsinai (12'), Kulcsár K. (48'), Margitics (88')

Kisvárda: Dombó - Melnik, Ene, Rubus, Hej - Lucas, Cukalasz - Návratil (Kovácsréti 75'), Bumba, Sassá - Camaj (Viana 65’)
Vezetőedző: Supka Attila

BMTE: Póser - Huszti A., Nikolić, Romić, Margitics - Micsinai, Oláh B. - Kovács D., Kulcsár K. (Skribek 65’), Szabó M. (Ihrig-Farkas 79') - Zsóri
Vezetőedző: Csizmadia Csaba