A Mezőkövesd elleni kilencven perc sajnos megerősítette: nem vagyunk jó, szerencsés periódusban.

Hiába érvényesült a mi akaratunk a mérkőzés nagy részében, hiába helyeztük időnként nyomás alá a vendégek védelmét és hiába vettünk új lendületet a cseréknek köszönhetően. Egy számunkra rosszul pattanó labda megpecsételte a sorsunkat.

A kevés helyzetet hozó, amolyan tipikus egygólos mérkőzésen Szappanos Péternek volt először komolyabb védenivalója. Lőrinczy Attila lövését vetődve hárította a 18. percben.

Aztán sokáig semmi érdemleges. Elvétve jutottak el a csapatok az ellenfél kapujáig, a 36. percben Antonio Vutov közeli lövését blokkolta Huszti András.

Fordulás után folytatódott a mezőnybeli adok-kapok, aztán Kulcsár Kornél és Skribek Alen beállításával próbáltunk frissíteni, gyorsítani, pontosítani.

A 81. percben viszont a Mezőkövesd szerzett gólt. Kulcsár passza után, a felezővonal közelében a labda Jurina elé pattant egy vendég játékosról, a csereként beállt támadó pedig kapura tört. Romić Danijelen és Marko Nikolićon is túljutott, majd a kiszolgáltatott Póser Dániel mellett a hálóba lőtt. (0-1)

Az utolsó percekben mindent megtettünk azért, hogy legalább az egyik pontot megmentsük, de képtelenek voltunk betalálni.

Ez történt PERCRŐL PERCRE - kattints!


OTP Bank Liga, 15. forduló
Budafoki MTE-Mezőkövesd Zsóry FC 0-1 (0-0)
BMTE Stadion, zárt kapuk mögött, vezette: Antal Péter
Gólszerző: Jurina (81')
Sárga lap: Romić (64')

BMTE: Póser - Huszti A., Nikolić, Romić, Margitics - Micsinai, Oláh B. - Ihrig-Farkas (Skribek 64'), Lőrinczy (Kulcsár K. 64'), Szabó M. (Takács R. 54') - Kovács D. (Zsóri 85')
Vezetőedző: Csizmadia Csaba

Mezőkövesd: Szappanos - Farkas D., Pillár, Nesterov, Vadnai - Beširović (Serderov 57'), Berecz, Karnitski, Cseri (Meskhi 77') - Vutov (Vajda S. 71'), Nagy D. (Jurina 57')