A védelemben történt újabb erősítés klubunknál a téli átigazolási időszakban. Céljaink elérésében a szezon végéig kölcsönjátékosként számítunk a Mezőkövesdtől szerződtetett 28 éves középhátvédre, Jagodics Márkra.

"Sokat beszéltünk már a tapasztalatról, az élvonalbeli rutinról és Márk egy olyan játékos, aki ebben a tekintetben a csapat segítségére lehet" - mondta új igazolásunkról Oláh Lóránt sportigazgató.

Játékosbemutató

Jagodics Márk 1992. április 10-én született Szombathelyen. Édesapja, Jagodics Zoltán hétszeres válogatott, tagja volt a Ferencváros 1996-os bajnokcsapatának.

Márk a Haladás utánpótlás csapatainál nevelkedett, majd a 2007-ben megalakult Illés Akadémián tanult és fejlődött tovább. 

2009-ben már az NB III-as együttesben, a felnőttek között futballozott, 2011 májusában, 19 évesen pedig mutatkozott be az élvonalban. A DVSC ellen 2-1-re megnyert mérkőzésen a 30. percben csereként állt be.

A belső védőként és védekező középpályásként is bevethető Jagodics egy rövid ajkai kitérőt leszámítva tavaly nyárig megszakítás nélkül a Haladást erősítette. Összesen 162 mérkőzést játszott a vasiak színeiben, ezeken hat gólt szerzett. 

Az NB I-ben 127 találkozón lépett pályára és ötször volt eredményes.

2020 augusztusában a Mezőkövesdhez igazolt, ahol az őszi szezonban négy találkozón kapott lehetőséget.