A tavaly augusztusi ítéletidőből csak a szél maradt hírmondónak február utolsó szombatjára. A játék képe sem a szezon nyitómeccsén látottakhoz, sokkal inkább a novemberi, kisvárdai 90 perchez hasonlított.

Azon kívül, hogy a 2. percben Claudiu-Vasile Bumba éles szögből eltalálta a kapufát, alig-alig jegyezhettünk fel veszélyes próbálkozást az első félidőben.

Enyhe kisvárdai mezőnyfölény és néhány kósza próbálkozás után aztán a 38. percben Kovács Dávid nagyszerű ütemben indította Zsóri Dánielt, aki ziccerben tört kapura, de nem tudta jól maga elé tenni a labdát, így odalett a lehetőség.

Sokáig a második félidőben is úgy tűnt, legfeljebb egy gól jelentheti a különbséget a csapatok között, aztán másképp alakult.

Két percen belül kétszer vettük be a "nemzetközi" rivális kapuját.

Előbb Ihrig-Farkas Sebestyén emelt a tizenhatos jobb oldalvonalától hajszálpontosan a hosszú sarokba (1-0), majd az ő labdaszerzése után Kovács indult meg és lőtt 17 méterről a bal alsó sarokba. (2-0)

Mivel az utolsó húsz percben is már a kapunktól távol hatástalanítottuk a kisvárdaiak akciót, a pályafutása első NB I-es mérkőzésén védő Bese Balázs kapott gól nélkül zárt.

Csapatunk pedig 2-0-s győzelemével újabb fontos lépést tett a bennmaradás felé.

Ez történt PERCRŐL PERCRE - kattints!


OTP Bank Liga, 23. forduló
Budafoki MTE-Kisvárda Master Good 2-0 (0-0)
BMTE Stadion, zárt kapuk mögött, vezette: Káprály Mihály

Gólszerzők: Ihrig-Farkas (69'), Kovács D. (70')
Sárga lap: Ihrig-Farkas (78') ill. Leoni (72')

BMTE: Bese B. - Huszti A., Jagodics, Oláh B., Zeke - Csonka, Micsinai - Ihrig-Farkas (Iharos 91'), Kovács D., Szabó M. (Skribek 57') - Zsóri (Kulcsár K. 68')
Vezetőedző: Csizmadia Csaba

Kisvárda: Dombó - Hej, Prenga, Ćirković, Leoni - Karabelyov (Zlicić 76'), Simović - Návratil (Kovácsréti 76'), Bumba, Sassá - Viana (Jelena 76')
Vezetőedző: Supka Attila