Péntek délután bejelentették, hogy a koronavírus ellen hazánkban beoltottak száma elérte a 4 millió főt. Ez azt jelenti, hogy a szombaton életbe lépő 194/2021. (IV. 26.) kormányrendelet értelmében a védettségi igazolvánnyal rendelkező 18 éven felüliek, valamint a felügyletük alatt lévő kiskorúak számára újra látogathatóak a sportrendezvények.

A vasárnap 17 órakor kezdődő Budapest Honvéd elleni hazai szezonzáró mérkőzésre megnyílnak a BMTE Stadion lelátói is.


BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK

A 18 év felettiek csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be a mérkőzésre! A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító okmány felmutatásával együtt érvényes.

Az igazolványok ellenőrzését még a stadion területére történő belépés előtt ellenőrizni fogja a biztonsági szolgálat. Mivel a védettségi igazolvány közokiratnak minősül, a hamis, hamisított vagy más nevére szóló valódi védettségi igazolvány felhasználása azonnali rendőri intézkedést von maga után és súlyos jogkövetkezményekkel jár.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a BMTE Stadionba történő belépési jogosultságot nézőként csak és kizárólag a védettségi igazolvány adhat. Minden egyéb igazolás (koronavírus-fertőzésen történő átesésről, védőoltásról, negatív PCR-tesztről) nem megfelelő a belépéshez. 

A 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen, belépés előtt pedig fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával kell igazolniuk a korukat.


JEGYÉRTÉKESÍTÉS

A Budapest Honvéd elleni mérkőzésre szóló jegyek értékesítése online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon történik.

Szurkolóink szombaton 14 órától vásárolhatnak belépőt az internetes felületen.

A jegyárakról IDE KATTINVA tájékozódhatsz.

Értelemszerűen a 2020/2021-es szezonra kiváltott bérletek a Budapest Honvéd elleni találkozóra is érvényesek, de bérletes szurkolóink is csak védettségi igazolvánnyal - kiskorúak esetében védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében - léphetnek be.


Kérjük szurkolóinkat, hogy az ellenőrzések miatt lassabban zajló beléptetés miatt időben érkezzenek a helyszínre. A kapunyitás két és fél órával kezdés előtt, 14:30 perckor lesz.

Azok számára, akik a védettségi igazolvánnyal beléptek a BMTE Stadionba, a létesítmény területén már nem kötelező az orrot és szájat elfedő maszk használata. Ennek ellenére mindenkinek javasoljuk, hogy továbbra is viseljen maszkot a stadionban és a büféknél figyeljen oda a másfél méteres védőtávolság megtartására.

Fontos, hogy a belépésig továbbra is mindenki számára kötelező a maszk használata!

A BMTE Stadion pályarendszabálya IDE KATTINTVA olvasható.

Találkozzunk a lelátón és szurkoljunk ismét EGYÜTT! Hajrá, Budafok!