Góllal debütált első tétmérkőzésén budafoki színekben. A megállapítás többekre igaz, köztük kölcsönjátékosunkra, László Dávid is, aki csereként beállva a harmadik találatunkat szerezte a III. kerületi TVE ellen.


BudafokiMTE.hu: Jó ritmusban szálltál be a mérkőzésbe, gólt is szereztél és nem utolsó sorban nyertünk. Kell ennél több?

László Dávid: Nem vagyok ünneprontó, de maximálisan nem vagyok elégedett... Volt még egy lehetőségem, amit gólra válthattam volna és több olyan játékhelyzet, ahol jobb megoldást kellett volna választanom. Annak persze nagyon örülök, hogy hozzá tudtam tenni a csapat teljesítményéhez és eredményes voltam a szezon első tétmeccsén. Kellett hozzá a passz Zuigéber Ákostól, aki látta, hogy érkezem középen. Kicsit kalandosan jutott el hozzám a labda, de a lényeg, hogy góllal tudtuk zárni a támadást.

Hogyan hat rád, mint új játékosunkra, hogy így sikerült a bemutatkozásod?

Ez minden esetben jó érzésekkel tölti el az embert. Korábban jellemző volt rám, hogy az idény első néhány mérkőzésén nem úgy ment a játék, ahogy elterveztem. Remélem, hogy kijöttem ebből a szériából és már a szezon első fordulóiban úgy teljesítek majd, ahogy arra képes vagyok. 

A csapat szempontjából mi jelent a jó rajt?

Az önbizalmunknak kétségtelenül jót tett, hogy négygólos győzelemmel kezdtünk, mégis azt mondom, nem érdemes túl sok következtetést levonni a Kerület elleni találkozóból. Messze még a vége, nem viheti el a koncentrációnkat a mostani siker. A hibákat ki kell javítanunk és vasárnap, a Csákvár ellen megint magabiztos, agresszív, fegyelmezett futballal kell előrukkolnunk.