Egyetlen helyen változtatott a kezdőcsapaton Csizmadia Csaba a múlt heti, pécsi mérkőzéshez képest: a kisebb sérüléssel bajlódó Filkor Attila helyére Micsinai Miklós került be a középpálya közepére. 

A kiegyenlített játékot hozó első negyedórát követően fokozatosan átvettük az irányítást, mindez pedig lehetőségekben is megmutatkozott. Ihrig-Farkas Sebestyén előbb távolról lőtt kapura, majd Adorján Krisztián szabadrúgása után éles szögből fejelt, de Tóth Gábor mindkétszer hárított.

Fótyik Dominik fejesénél nem kellett közbeavatkoznia a vendégek kapusának, pedig a szöglethez előrehúzódó védőnk viszonylag tisztán bólinthatott a labdára hat méterre a budaörsi kaputól.

Bár egyik csapat sem a védekezésre rendezkedett be, érezhető volt, hogy a második félidő sem a gólokról, sokkal inkább a küzdelemről szól majd. Hol mi, hol a Budaörs birtokolta többet a labdát, de a kapukig, ezáltal pedig helyzetekig nem igazán jutottak el a felek, mert a támadóharmadban rendre becsúszott egy-egy hiba vagy pontatlanság.

Az utolsó negyedórában még Petneházi Márk, majd a másik oldalon Zuigéber Ákos lövése okozott még némi izgalmat, de ezen a napsütötte budafoki délutánon a hálók érintetlenek maradtak. 

Pozitívum, hogy két hónap után játszottunk újra kapott gól nélküli mérkőzést a bajnokságban.

Ez történt PERCRŐL PERCRE - kattints!


Merkantil Bank Liga, 13. forduló
Budafoki MTE-Budaörs 0-0
BMTE Stadion, 350 néző, vezette: Takács Tamás
Sárga lap: Kotula (41'), Kalmár O. (86') ill. Pintér D. (22')

BMTE: Horváth A. - Szalai D., Jagodics, Fótyik, Kotula (Kalmár 57') - Soltész I., Micsinai - László D. (Szabó M. 67'), Adorján K. (Zuigéber 57'), Ihrig-Farkas - Kovács D.
Vezetőedző: Csizmadia Csaba

Budaörs: Tóth G. - Tóth K., Gyurácz, Fényes, Pintér D. - Sajbán M., Zsidai, Lengyel B. (Molnár Cs. 90') - Vankó (Kapronczai 61'), Halmai (Horváth R. 81'), Winkler (Petneházi 62')
Vezetőedző: Gabala Krisztián