(szponzorált tartalom)

A budafoki családok és a sportrajongók törzshelyévé válni. Ez a küldetése a Promontor utcai sport-telep szomszédságában működő Tizenegyes Bisztrónak, amely jó minőségű alapanyagokból ké-szült hagyományos ételeket, valamint italokat kínál megfizethető áron.  

“Az étlapunkon levesek, előételek, frissensültek és pizzák egyaránt megtalálhatóak. Séfünk, Molnár Márk mindenki számára érthető, nem túlgondolt ételeket készít, méghozzá magas minőségű, származásigazolt alapanyagokat felhasználva. Aki csak egy finom kávét vagy egy korsó hideg sört inna nálunk, azt is szeretettel látjuk” - mondta Veégh Viktor üzletvezető.

Legyen szó hétvégi családi ebédről, vacsoráról vagy akár születésnapi és egyéb rendezvényekről, a Tizenegyes Bisztró ideális választás. Hétköznapokon érdemes kipróbálni az ebédmenüt, amely egy levest és egy főételt tartalmaz, az ára pedig 1500 forint. 

“Természetesen a BMTE-meccsek idején is nyitva vagyunk és örülnénk annak, ha a bisztró a sta-dionba érkező szurkolók egyik állomáshelyévé válna. A mérkőzések után a csapat játékosai is nálunk étkeznek vagy mi készítünk nekik pizzát elvitelre” - utalt a klubunkkal való együttműködésre az üzletvezető, hozzátéve, hamarosan a BMTE ajándéktárgyai is megvásárolhatóak lesznek a Tizenegyes Bisztróban.

Veégh Viktor arról is mesélt, milyen fejlesztéseket, programokat terveznek a jövőben.

“Még az idei évben nyitunk egy lottózót a bisztrón belül, tavasszal pedig egy nagy játszósarkot építünk a kerthelyiségben minigolffal és tekepályával. Így amíg a felnőttek nyugodtan étkeznek, a gyerekek is jól érezhetik magukat. Ami pedig a programokat illeti, most vasárnap, október 31-én ingyenes családi tökfaragással készülünk. Lesz arcfestés, forralt bor, tea, sütőtökkrémleves és egy kis Halloween-hangulat.”