Jól kezdtünk, de az első tíz perc után a Soroksár a kontratámadásai végén egyre többször jutott el a kapunk közelébe és a 19. percben a vezetést is megszerezte. Egy jobb oldali beadásból a hosszú oldalon érkező Hudák Martin rúgott gólt. (0-1)

Tíz perccel később jött a válasz: a Nándori Botonddal szemben elkövetett szabálytalanságért megítélt tizenegyest Kovács Dávid magabiztosan értékesítette. (1-1)

Lőrinczy Attila révén a vendégek a folytatásban újra előnybe kerülhettek volna, de az első félidő hajrájában már mi domináltunk. Ihrig-Farkas Sebestyén fejelt is egy gólt, amit a játékvezető egy kapu előtti lökés miatt érvénytelenített.

Fordulás után megint jött egy hiba hátul: határozatlanul védekeztünk, Bese Balázs nem tudta megfogni a labdát egy beadás után, Szerető Krisztofer - a szabálytalanság határát súrolva - ütközött kapusunkkal és az 50. percben a hálóba gurított. (1-2)

Öt perc elteltével Kovács szabadrúgásból tornáztatta meg Varga Ádámot, majd később csak kevéssel maradt le Papp Marcell átadásáról. Ebben az időszakban megint mi álltunk közelebb a gólszerzéshez, ami végül a 78. percben, büntetőből sikerült.

Haris Attila buktatta csapatkapitányunkat, Kovács pedig ezúttal is magabiztos ítéletvégrehajtónak bizonyult. (2-2)

A hajrá őrült rohanást és komoly indulatokat hozott - a folyamatosan reklamáló Gyömbér Gábort a kispadon kapott piros lapot -, az eredmény azonban már nem változott.

Egy pontot szereztünk a válogatott szünet előtti utolsó bajnokinkon.

Ez történt PERCRŐL PERCRE - kattints!


Merkantil Bank Liga, 15. forduló
Budafoki MTE-Soroksár SC 2-2 (1-1)
BMTE Stadion, 300 néző, vezette: Rúsz Márton

Gólszerzők: Kovács D. (29' 78' - mindkettő büntetőből) ill. Hudák M. (19'), Szerető (50')
Sárga lap: Jagodics M. (40'), László D. (49'), Zuigéber (74'), Szabó M. (80'), Papp M. (93') ill. Haris (45'), Gyömbér (77'), Csontos (84')
Kiállítva: Gyömbér (92' - a kispadról)

BMTE: Bese B. - Szalai D., Jagodics M., Fótyik, Margitics - Soltész I., Nándori (Adorján K. 70') - Ihrig-Farkas (Szabó M. 70'), Zuigéber, László D. (Papp M. 56') - Kovács D.
Vezetőedző: Csizmadia Csaba

Soroksár: Varga Á. - Ternován, Gyömbér (Valencsik 78'), Csontos, Pászka - Haris, Hudák M. - Szerető (Lovrencsics B. 83'), Lőrinczy, Redzic (Magyari 74') - Korozmán
Vezetőedző: Lipcsei Péter