A III. Kerület elleni kilencven perc tökéletesen mintázta azt, ami a szezon kezdete óta történt csapatunkkal. 

A szándék, az akarat megvolt. Az első percekben érezni lehetett játékosainkon, hogy az év utolsó mérkőzésén mindenáron véget akarnak vetni október eleje óta tartó nyeretlenségünknek. Nekiugrottunk a vendégeknek és már az első negyedórában - Papp Marcell, László Dávid vagy Soltész István révén - megvoltak a lehetőségeink arra, hogy gól szerezzünk.

1-0 helyett azonban 0-1-re váltott az eredményjelző, egy kontratámadás végén az addig szinte teljesen passzív óbudaiak Horváth Olivér lövésével előnybe kerültek. (0-1)

Innentől kezdve a Kerület még mélyebben húzódott vissza a saját kapuja elé, számunkra pedig maradt a felállt védelem elleni küzdelem. Az, amibe ezen az őszön kellő kreativitás, minőség és szerencse híján számtalanszor beletört a bicskánk. 

Most is ez történt.

Mentünk előre, próbálkoztunk, oda is kerültünk néhányszor az ellenfél kapuja elé, de az idő múlásával egyre görcsösebbé váltunk és a 62. percben még nagyobb lett a baj. Bori Gábor beadását követően Rabatin Richárd is betalált (0-2), innen pedig már nem volt visszaút.

Az utolsó húsz percben Bese Balázsnak többször bravúrral kellett védenie, a még megszégyenítőbb vereségtől azonban ő sem tudott megmenteni minket. A 0-3-s végeredményt Remili Mohamed állította be a 87. percben.

Ezen sorok írója rémálmában sem gondolt arra, hogy december 12-én az alábbi mondattal zárja majd tudósítását: az ellenfelek eredményein múlik, hogy az NB II kiesőzónájában töltjük-e a téli szünetet... 

Ez történt PERCRŐL PERCRE - kattints!


Merkantil Bank Liga, 20. forduló
Budafoki MTE-III. Kerületi TVE 0-3 (0-1)
BMTE Stadion, 200 néző, vezette: Szilágyi Sándor

Gólszerzők: Horváth O. (28'), Rabatin (62'), Remili (87')
Sárga lap: Adorján K. (17'), Papp M. (30'), Jagodics (80') ill. Rabatin (82')

BMTE: Bese B. - Szalai D. (Fekete M. 46'), Jagodics, Fótyik, Kotula - Filkor (Micsinai 78'), Soltész I. - Papp M. (Zuigéber 46'), Adorján K. (Nándori 78'), László D. (Farkas B. 66') - Kovács D.
Vezetőedző: Csizmadia Csaba

Kerület: Balázs J. - Bori, Erdei, Egerszegi, Bekker - Rabatin, Tamási - Sili, Remili (Daróczi 91'), Barczi (Rajczi 80') - Horváth O. (Behovits 91')
Vezetőedző: Kemenes Szabolcs