Megvan NB II-es csapatunk ötödik téli erősítése is, az ősszel még a BLSZ I-es alakulatban bizonyító Greksa Bence személyében. A 21 éves szélső a téli felkészülés során már első számú együttesünkben kapott lehetőséget, Csizmadia Csaba és a szakmai stáb pedig olyannyira elégedett volt a teljesítményével, hogy tavasszal már a másodosztályban bizonyíthat!


“Nagyon örülök, hogy Budafokon megkaptam ezt a lehetőséget. Itthon vagyok, jól ismerem a 22. kerületet, a Gádor utcába jártam iskolába is. Voltak nehézségei az eddigi pályafutásomnak, de ezt az esélyt mindenképpen szeretném megragadni és minden erőmmel azon leszek, hogy segítsem a csapatot a pályán belül és kívül egyaránt.”


Klubunknak fontos, hogy az utánpótlásunkban, valamint a Budapesti I. osztályban szereplő tartalékegyüttesünkben futballozó játékosok előtt legyen perspektíva, Bence esete pedig tökéletes példája annak, hogy kitartással, valamint odaadó, kemény munkával az NB II-es csapatunk ajtaja is nyitva áll a tehetségek előtt!


Névjegy


Greksa Bence 2000. június 10-én született Budapesten. Pályafutását Diósdon kezdte, ahonnan 2008-ban Budatéténybe került. 


2010-ben igazolta le őt a Budapest Honvéd együttese. 10 évet töltött a Magyar Futball Akadémián, ahol az utánpótlás-korosztályokban mutatott teljesítményét követően 2018-ban a kispestiek NB III-as csapatában is bemutatkozott.


2020-ban a szintén harmadosztályú Iváncsához igazolt, ahol 24-szer szerepelt a Fejér megyei együttesben.


2021 júliusában igazolt Budafokra, ahol ősszel a BLSZ I-ben szereplő BMTE II. csapatában 11 meccset játszott, ezeken háromszor volt eredményes.


Sok sikert kívánunk, Bence!