A téli átigazolási időszak utolsó napján sem tétlenkedett egyesületünk, így egy régi ismerőst kösznzhetünk újra a Promontor utcában: Kulcsár Kronél visszatért Budafokra!

A 30 éves középpályás 2019 januárjában igazolt a BMTE csapatához, két és fél szezont töltött együttesünkben, így fontos tagja volt az élvonalba feljutó gárdánknak.

Az NB I-es szezonunkban 31 alkalommal lépett pályára, két gólt szerzett, a ZTE és a DVTK ellen. Utóbbi találat különösen emlékezetesre sikerült, hiszen a 96. percben azzal a góllal mentettünk pontot Miskolcon (1-1).

"Nagyon hasonló a helyzet, mint amikor először érkeztem Budafokra, akkor is a kiesés ellen harcoltunk, aztán végül szerencsére simán bennmaradtunk, majd jött egy bravúros szezon és feljutottunk a első osztályba.

Jó lenne, ha a történelem megismételné önmagát, és annak ellenére, hogy nehéz helyzetben vagyunk, a bajnokság végére elkerülünk a veszélyzónából.

Jó állapotban vagyok, edzésben voltam egész télen, így bízom benne, hogy sokat tudok majd segíteni a Budafoknak a közös célok elérésében!"

Kulcsár Kornél nyáron távozott a Győri ETO alakulatához, onnan tér most vissza hozzánk.

Névjegy

Kulcsár Kornél a Somogy megyei Nagyatádon született 1991. november 11-én. Profi karrierját Kaposváron kezdte, ott is mutatkozott be az NB I-ben 2009 augusztus 8-án.

Később futballozott többek között a Szombathelyi Haladás, a Zalaegerszeg, a Pápa, a Mezőkövesd, a Kisvárda és a Győri ETO együttesében is, mielőtt 2019-ben Budafokra igazolt.

A BMTE színeiben két és fél szezon alatt minden sorozatot figyelembe véve 73 alkalommal lépett pályára és 11 gólt szerzett.

Isten hozott újra Budafokon Kuli, sok sikert kívánunk!