A BLSZ I. osztályában szereplő tartalékcsapatunk 2-1-re nyert a Vízművek ellen a bajnokság tavaszi nyitányán, Pozder Nenad vezetőedzővel besézlgettünk.

Mekkora változások történtek a keretben?
Két játékos távozott, de a csapat szinte teljesen egyben maradt, ez volt a legfontosabb a számunkra. Két védőt igazoltunk, Sztranyovszky Márk a 43. sz. ÉpítőkTŐL, Bakó Krisztián pedig Budatétényből ékrezett hozzánk.

Az első tavaszi fordulóban 2-1-re nyertünk a Vízművek ellen. Különösen fontos volt a jó rajt?
Az is, illetve az őszi nyitányon 6-4-re kikaptunk riválisunktól idegenben, emiatt pedig mindenképpen szerettünk volna visszavágni. De talán az volt a legfontosabb, hogy az őszi jó teljesítményünket folytassuk, a mostani volt ugyanis sorozatban az ötödik sikerünk és 10 forduló óta veretlenek vagyunk. Látszott a télen befektetett munka eredménye, jó kiindulópont lehet ez a győzelem a folytatásra.

Jelenleg ötödik helyen áll a BMTE II. a Budapesti I. osztályban. Milyen célokkal vágtak neki a szezon második felének?
Nem helyezésekben gondolkozunk, de persze jó érzés ránézni a tabellára és látni, hogy honnan hová jutottunk. A legfőbb cél viszont továbbra is az, hogy minél több fiatal játékos felhívja magára a figyelmet, akik a jövőben akár az NB II-es együttesnél is számításba jöhetnek. Játékban pedig próbáljuk követni azokat az elveket és elképzeléseket, amelyeket szintén a másodosztályú alakulatunk „diktál”, szerencsére ezen a téren is jó úton járunk.

A Pozder Nenaddal készült teljes beszélgetést a vasárnap megjelenő Promontor Magazinban olvashatják!