Klubunk a mai napon újabb fiatal labdarúgóval kötött profi szerződést, szakmai stábunk döntése értelmében az eddig a BLSZ I. osztályban remeklő BMTE II.-t erősítő Forrai Zoltán ugyanis mostantól NB II-es csapatunkkal készül.

21 éves játékosunk 2021 januárjában igazolt Budafokra, posztját tekintve pedig jobb hátvéd. Az előző szezonban tavasszal 14 mérkőzésen lépett pályára, valamennyi találkozón kezdőként, idén pedig szintén 14-szer szerepelt a Budapesti I. osztály küzdelmeiben és védő létére már két gólt szerzett. 

“Nagyon örülök ennek a lehetőségnek és hogy immáron profi játékosként, a másodosztályban is bizonyíthatok majd. Úgy érzem, kész vagyok a feladatra, hogy segítsem a csapatot a céljai elérésében. Bíztam benne, hogy eljön ez a pillanat, mert nyár óta többször is részt vettem az NB II-es csapat edzésein, januártól pedig szinte folyamatosan velük készülök, többek között az umagi edzőtáborban is játszottam már két edzőmeccsen. Szerencsére a beilleszkedéssel sem volt probléma, soha nem éreztették rajtam a többiek, hogy újonc vagyok, a legelejétől mindenki befogadó és segítőkész volt, úgyhogy izgalommal telve várom az új kihívásokat!”

Névjegy

Forrai Zoltán 2001. március 13-án született Miskolcon. A DVTK csapatában kezdett futballozni, majd 14 évesen, 2015-ben igazolt a Diósgyőrből az MTK alakulatához. Négy szezont húzott le a budapesti kék-fehéreknél, majd Újpestre került,ahol 2019 és 2021 között játszott, mielőtt  Budafokra igazolt.

Zoli a 23-as mezben játszik majd, példája pedig hűen tükrözi klubunk azon törekvéseit, hogy a tehetséges játékosaink lépcsőről lépcsőre haladva minél magasabb szinten is megmutathassák magukat! 

Ezúton is sok sikert kívánunk hátvédünknek, immáron az NB II-es csapatunkban!

Hajrá Budafok