A BLSZ I. osztályban szereplő Budafoki MTE II. a 27. fordulóban a sereghajtó MUN SE alakulatát fogadta és ütötte ki a mesterhatost szerző Greksa Bence vezérletével: Pozder Nenad csapata 11-0-ra (!) győzött.

Régi hagyományainkhoz hűen tartalékegyüttesünk a szezon hajrájában a vezetőség döntésének értelmében a centerpályán, a BMTE Stadionban is pályára léphet, erre pedig a tavaszi menetelésével rá is szolgáltak a budafoki srácok, hiszen az előkelő ötödik helyet foglalja el a tabellán.

Ezt a pozíciót erősítette meg a mai fölényes sikerrel Pozder Nenad alakulata, aki így értékelte honlapunknak a találkozót.

"Mindig nagy dolog, ilyen körülmények közöt futballozni, nagyon örültünk a lehetőségnek. Esélyesként várhattuk a mérkőzést, ezt pedig úgy szerettük volna a pályán is bizonyítani, hogy mindazok mellett, akik az egész szezonban remekeltek, minél több fiatal és olyan játékos is szerephez jusson, akik kevesebb lehetőséget kaptak az utóbbi időben.

Maximálisan elégedett voltam a srácok hozzáállásával, senkit nem szeretnék most kiemelni, igazi csapatként értük el ezt a fölényes győzelmet, amelyhez mindenkinek gratulálok.Bízom benne, hogy a jövőben is rászolhálunk majd a bizalomra, hogy a BMTE Stadionban játszhassunk, a hátralévő három mérkőzésen pedig arra törekszünk majd, hogy méltóképpen zárjuk le a nagyszerű szezonunkat."

BLSZ I. osztály
27. forduló

Budaofki MTE II. - MUN SE 11-0 (4-0)
Gólszerzők:
Greksa B. (6), Nagy D. (2), Horváth T., Földi D. (11-esből), Molnár B.