Previous Next

A közösség is vonzotta

Marko Iharos klubunk célkitűzései mellett a budafoki közeg miatt is úgy érzi, jó helyre került.

 

 

Kedden a BMTE Stadionban, edzéssel "ünnepelte" 24. születésnapját klubunk második nyári igazolása, Marko Iharos. Az apai nagyapja révén magyar felmenővel is rendelkező jobbhátvéd azokkal gyakorolt együtt, akiknek a teljesítményét már az elmúlt félévben is figyelemmel kísérte.

"Télen is szóba került, hogy Budafokra szerződöm, ám akkor még megállapodás kötött a Slaven Belupóhoz" - nyilatkozta Iharos. "Rendszeresen követtem a BMTE mérkőzéseit és szurkoltam a csapatnak, hogy sikerüljön az élvonalba jutás. A nagyapám miatt mindig is közel állt hozzám a magyar futball. Utánpótlás szinten ugyan a horvát válogatottban szerepeltem, de ki tudja, talán felnőtt szinten lesz lehetőségem magyar színekben játszani."

A Dinamo Zagreb akadémiáján nevelkedett Iharos rendkívül pozitív benyomásokat szerzett első budafoki napján és óriási motivációval vágott neki a munkának.

"Mindenki szeretettel fogadott és az első perctől segített a beilleszkedésben" - folytatta új játékosunk. "Mindez persze nem ér meglepetésként, mert hallottam, milyen különleges, családias közeg a budafoki. Úgy érzem, éppen egy ilyen közösségre van szükségem ahhoz, hogy ki tudjam hozni magamból a maximumot. A klub komoly célkitűzései mellett a közösség az, ami befolyásolta a klubváltással kapcsolatos döntésemet. Örülök, hogy itt lehetek és szeretném, ha a szurkolóinkban olyan pozitív kép alakulna ki rólam, mint amilyen bennem kialakult a BMTE-ről."

 

 

 

Szponzoraink