Previous Next

A munka a válogatott szünetben sem áll meg

Vezetőedzőnk, Csizmadia Csaba elégedetten beszélt a Békéscsaba elleni sikerről, ám hangsúlyozta, sok feladat áll még csapatunk előtt.

 

 

"Minden győzelemnek örülök, de a Békéscsaba elleni siker különleges boldogságot jelent, mégpedig az előzmények miatt" - értékelt a 2-1-es győzelem után vezetőedzőnk, Csizmadia Csaba. "Nehéz hetünk volt, sokan hiányzotak sérülés vagy sárga lapok miatt. A srácok - ahogy arra már korábban is utaltam - igazi nagybetűs Csapatként játszottak. Mindenki, aki pályára lépett vasárnap, bizonyította, hogy a közösségünkhöz akar tartozni és tenni akar a klubért, a társaiért. Volt, aki kevesebb lehetőséget kapott az utóbbi időben, volt, aki már nem játszott három hónapja, mégis hajtott, amíg csak bírt. Iszonyatosan büszke vagyok a csapatra."

Ráadásul nem akármilyen rivális ellen sikerült otthon tartanunk a három pontot. A Békéscsaba a mostani szezonban is bizonyította, komoly játékerőt képvisel és az előjelek alapján akár bravúrnak is nevezhető, amit a BMTE Stadionban elértek a mieink.

"Azt kell mondanom, hogy a bajnokság egyik legszervezettebb, kulturált futballt játszó együttesét győztük le" - folytatta Csizmadia Csaba. "Látszik, hogy nagyon sok munka van a békéscsabai csapatban, ami még értékesebbé teszi a győzelmünket. A vasárnapi mérkőzésen mi voltunk a jobbak. 1-1 után nem elégedtünk meg az egy ponttal, és bár a meccs vége felé éreztem, hogy fáradunk, sikerült kihasználnunk, hogy van nagy bedobónk. Ezek a lehetőségek szinte egy szöglettel érnek fel." 

A Merkantil Bank Ligában most szünet következik, az előttünk álló hétvégén nem lesz mérkőzés, ám vezetőedzőnk hangsúlyozta, hogy a munka folytatódik.

"A válogatott szünetben is dolgozunk tovább, szerdán délután Dunaszerdahelyen játszunk edzőmeccset. Ráadásul a héten két, hosszabb ideje hiányzó játékosunk, Gubacsi Zoltán és Ihrig-Farkas Sebestyén is bekapcsolódik a közös edzésbe néhány gyakorlat erejéig. Remélem, hogy nem jön közbe semmi és a következő bajnoki találkozón számíthatok a most eltiltottakra, mert jövő vasárnap nagyon fontos feladat vár ránk Mosonmagyaróváron. A munka nem áll meg, hiszen minél többször ismételjük azokat a dolgokat, amiket szeretnénk megvalósítani a pályán, annál jobban fognak működni éles helyzetben. Ez viszi előre a csapatot, úgyhogy lesz dolgunk bőven" - mondta Csizmadia Csaba. 

 

 

Szponzoraink