Previous Next

 

A jelentős érdeklődésre való tekintettel folytatjuk a bérletek árusítását a 2020/2021-es szezon hazai mérkőzéseire. A bérletek idénybeli OTP Bank Liga-mérkőzéseinkre, valamint Magyar Kupa-találkozókra érvényesek. 

 

A bérletek nem csak személyesen vásárolhatók meg, hanem ez - a klubunk által kiadott meghatalmazási lap kitöltése után - mások részére is lehetséges.

A meghatalmazási lap IDE KATTINTVA tölthető le.

Fontos információ, hogy minden egyes meghatalmazó személy esetében külön meghatalmazási lap kitöltése szükséges.

A bérletvásárlás - a Magyar Labdarúgó Szövetség szabályzata alapján - személyes adatok (név, cím, telefonszám, e-mail cím, személyi igazolvány szám, születési hely/idő, anyja neve) megadásához kötött.

Kérjük drukkereinket, hogy a gyorsabb ügyintézés, valamint a hosszas sorbanállás elkerülése érdekében a személyes adatok kezelésére vonatkozó hozzájáruló nyilatkozatot nyomtassák és töltsék ki, majd hozzák magukkal a bérletvásárláshoz.

A hozzájáruló nyilatkozat IDE KATTINTVA tölthető le.

 

A "szezonbérlet + mez" akció keretében csapatunk vadonatúj, a 2020/2021-es szezonra készülő 2Rule meze vásárolható meg, amelyet hamarosan bemutatunk szurkolóinknak. Találkozunk a BMTE Stadionban! Hajrá, Budafok!

 

Szponzoraink