Previous Next

Budafoki MTE - Ceglédi VSE

2-szor is győztünk a héten

 

Vasárnap után szerdán is sikerült megszereznünk a 3 pontot, amivel már bentmaradó helyen vagyunk. Igaz, még nem dőlhetünk hátra, de bizakodásra adhat okot a 4 nap alatt megszerzett 6 pont a hátralévő öt fordulóra.

A mérkőzés elején Kovács került a földre a 16-oson belül egy véleményes szituációban, amiért sárga lapot kapott.  A 15. percben egy szögletet Kovács továbbított a kapu előterébe, ahol a vendég védő lábáról védhetetlenül került a kapuba a labda. (1-0) A következő percek mezőnyjátékkal teltek. A félidő vége előtt egy beadás átszállt a hosszú oldalra, amit Vankó kapásból a kapu elé lőtt be Kokenszkynek, aki közelről nem hibázott. (2-0)

A második félidő elején a Cegléd mindent egy lapra feltéve támadott, aminek következtében egy szép kombináció után lőtt gólt az 56. percben. A meccs hátralévő részében a hazaiak eldöntehtték volna a találkozót, de a kontrákből nem sikerült megszerezni a mindent eldöntő találatot, azonban a stabil védekezésnek köszönhetően újabb 3 ponttal gazdagodtunk!

 

Köszönjük szurkolóinknak a támogatást!

 

Tóth Bálint: "Fantasztikusan küzdöttünk, és megérdemelten nyertünk. Döntő volt, hogy jobban akartuk a győzelmet, amely ha nehezen is, de sikerült."

Klausz László: "Az első félidőben a semmiből kaptuk az első gólt, és sajnos a Budafok később is betalált. A második játékrészben csak futottunk az eredmény után, erőnkből csak a szépítésre futotta."

 

BUDAFOKI MTE – CEGLÉDI VSE 2–1 (2–0)

BMTE Stadion, 500 néző. 

Vezette: Szilasi Szabolcs (Lémon Oszkár, Mohos Milán)

 

BUDAFOK: Szabó – Margitics, Csizmadia, Khiesz, Forgács – Kovács (Veszelinov, 76.p.), Vass, Vankó (Fekete 78.p.), Kercsó – Ihrig-Farkas (Gubacsi, 60.p.), Kokenszky

CEGLÉD: Mursits – Wild, Albert, Preklet, Farkas – G. Bíró (Nánási 69.p.), Hujber (Kerekes 46.p.), Nyilas – Damásdi, Asztalos (Sándor I., 78.p.), Szilágyi 

 


Gól: Preklet (öngól), Kokenszky ill. Damásdi

Sárga lap: Kovács, Vass ill. Damásdi

 

Szponzoraink