Previous Next

Budafoki MTE - Kazincbarcika

Megérdemelt hazai siker

 

A mérkőzést jól kezdtük, odaszegeztük a kapujuk elé a vendégeket. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen a 27. percben Kovács bal lábas lövése révén sikerült megszereznünk a vezetést. (1-0) A gól után is játékban mi domináltunk, de a félidőben már nem tudtunk további helyzeteket kidolgozni.

A második félidőben a játékunk már akadozott, de ennek ellenére nem kerekedett fölénk a Kazincbarcika. Egy nagy helyzetet sikerült kialakítaniuk, de ezt nem váltották gólra. A félidő második felében több nagy helyzetet is sikerült kidolgoznunk, de ezekkel nem éltünk.

Hazai győzelmünk ellenére nem sikerült elmozdulnunk a kieső zónából, azonban nagy lépést tettünk célunk eléréséért.

 

Köszönjük a szurkolást!

 

 

Gálhidi György: “Helyzetünkből adódóan csak a győzelem volt elfogadható, s mivel a csapat megnyerte a mérkőzést, minden dicséretet megérdemel.”

Vitelki Zoltán: “Az első félidőben nagy hibaszázalékkal játszottunk, míg a másodikban a küzdeni akarással nem volt különösebb probléma, de ez ezúttal nem volt elég.”

 

 

BUDAFOKI MTE – KAZINCBARCIKAI SC 1–0 (1–0)

BMTE Stadion, 150 néző

Vezette: Bogár Gergő (Farkas Balázs, Bertalan Dávid)

 

BMTE: Szabó – Margitics, Csizmadia, Gubacsi, Forgács – Filkor, Vass, Kercsó, Kovács (Vég 73.p.) – Kokenszky (Pölöskey 58.p.), Ihrig-Farkas (Vankó 64.p.)

KBSC: Somodi – Heil, Hegedűs, Belényesi, Palmes (Constantinescu, 38.p., Gábor, 62.p.) – Tóth, Sigér, Mikló, Kanalos – Engel (Kristóf 46.p.), Bencze

 

Gól: Kovács

Sárga lap: Pölöskey ill. Mikló, Tóth

Piros lap: -

Szponzoraink