Egy pontot szereztünk a Kazincbarcika ellen

"/>
Previous Next

Egy pontot szereztünk a Kazincbarcika ellen

 

Csalódottan hagyták el a pályát játékosaink a KBSC elleni mérkőzést követően, mert bár közelebb álltunk a győzelemhez az Merkantil Bank Liga 9. fordulójában, a vendégek végül ponttal távoztak a Promontor utcából

 

BMTE KBSC

 

Vég Bence és Veszelinov Vladimir bejátszottamagát a kezdőcsapatba a Bonyhád elleni vasárnapi Magyar Kupa-találkozón, Szabó Balázs, Lakatos Csaba és Kercsó Bence pedig visszakerült oda azt követően, hogy a hétvégen nem, vagy csak csereként lépett pályára.

 

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, mindkét oldalon adódtak kisebb lehetőségek. Ezek közül a legközelebb Vankó Imre járt a gólszerzéshez, aki 20 méterről a kapufát találta telibe. A szünet után már inkább a mieink akarata érvényesült a pályán, legalábbis játékban, többet birtokoltuk a labdát és a helyzeteink is megvoltak ahhoz, hogy vezetést szerezzünk. Még a 93. percben is, amikor Vankó előtt adódott lehetőség, de a kazincbarcikaiak védő hatalmasat mentett.

 

Győzelemre készéltünk, de ezúttal be kellett érnünk az egy ponttal Gálhidi György, korábbi vezetőedzőnk csapata ellen. Folytatás vasárnap a listavezető Békéscsaba otthonában.

 

Merkantil Bank Liga, 9. forduló

Budafoki MTE-Kazincbarcika 0-0

 

BMTE: Szabó B. - Vég (Margitics 62), Oláh B., Khiesz, Lakatos - Vass M., Veszelinov - Kercsó, Kovács D., Vankó - Boros (Fekete 72)

Vezetőedző: Vitelki Zoltán

 

Kazincbarcika: Somodi - Palmes, Heil, Fótyik, Mikló - Oltean - Krausz, Toma, Kanalos (Gábor 66), Tóth L. (Vajda R. 90) - Lukács (Olasz 75)

Vezetőedző: Gálhidi György

 

Sárga lap: Oltean (77), Krausz (84)

Szponzoraink