Previous Next

BMTE MTE1904

Döntetlen a villanyfényben

 

Nem kellett csalódniuk azoknak a szurkolóknak akik délután kilátogattak a Promontor utcába. Gyerekeknek fantasztikus szórakozást nyújtott az ugráló vár, illetve Peppino a bohóc is sokat tett a hangulat fokozásáért. 18 órakor pedig elérkezett a történelmi pillanat, kigyúltak a fények a Stadionban. A mérkőzéshez pedig Hevesi Tamás adta meg az alaphangot, remek koncertet rögtönzött a szurkolóknak.  

 

A mérkőzés a vendég csapat kezdte jobban, többet birtokolták a labdát. Kombinatív játékra törekedett a mosonmagyaróvári csapat, azonban ez inkább passzív labdabírtoklásban nyilvánult meg, míg csapatunk türelmesen várta a lehetőséget, mikor az ellenfelet hibára lehet késztetni. Ez már az első félidő 40. percében meg is történt, mikor Vég beadását Pölöskey váltotta gólra.

 

A második félidőben úgy látszott, hogy le tudja zárni csapatunk a mérkőzést. Több ígéretes kontrát is vezettünk de sajnos nem sikerült gólra váltani. Ahogy ez lenni szokott, ez megbosszulta magát. A 79. percben egy hosszúra átívelt labdát fejelt Kulcsár a kapunkba, és ezzel beállította az 1-1 -es végeredményt.

 

Mivel a Szeged 2011 csapata szintén döntetlent játszott, ezért csapatunk maradt bennmaradó pozícióban. Sok idő nincs a pihenésre, hiszen vasárnap már Győrben lép pályára a csapat, ahol tovább lehet gyarapítani a bajnoki pontjaink számát.

 

BUDAFOKI MTE–MOSONMAGYARÓVÁR 1–1 (1–0)

 

Promontor utca, 800 néző. Vezette: Radványi Ádám (Lémon Oszkár, Becséri Gergely)

 

BUDAFOK: Somogyi – Margitics, Gulácsi, Csizmadia, Végh B. – Micsinai, Veszelinov, Khiesz (Forgács, 72), Kercsó – Pölöskey P. (Fekete M., 79.), Ihrig-Farkas (Kovács D., 73.).Vezetőedző: Gálhidi György.

 

MOSONMAGYARÓVÁR: Heinrich – Kovács B., Szépe, Szpirulisz, Katona K. (Winkler, 79.) – Vágó, Zsirai (Kapacina, 70.) – Bartos (Bakos B., 79.), Lőrinczy, Eszlátyi – Kulcsár K.

Vezetőedző: Várhidi Péter.

Gólszerző: Pölöskey P. (1–0) a 40., Kulcsár K. (1–1) a 79. percben

 

MESTERMÉRLEG

 

Gálhidi György: – A mérkőzés előtt nem gondoltam volna, hogy a kilencven percet nagyrészt a védekezéssel töltjük el. Nagyon sokat rontottunk, sok hibával játszottunk, több lendületet, lelkesedést vártam a csapattól. Sajnos el kell ismernem, hogy a döntetlen megfelelt a játék képének.

 

Várhidi Péter: – Jó meccset játszottunk, úgy vélem a játékban rendben voltunk, a kapu előtt azonban több határozottságra lett volna szükség.

Szponzoraink