Previous Next

Budafoki MTE - MTK Budapest

 

Budafoki MTE - MTK Budapest

 

Első tavaszi budafoki mérkőzésünk következik. Ellenfelünk a MTK Budapest lesz, akik jelenleg a 1. helyet foglalják el a tabellán. Eddigi két bajnoki meccsüket megnyerték a tavasz folyamán, illetve a Magyar Kupában is játszottak már két meccset. A bajnkokik alkalmával a Békéscsabát és a Szolnokot verték meg, az MK-ban pedig a Sényőt búcsúztatták.

Az MTK toronymagasan vezeti a bajnokságot, 11 ponttal előzi meg a második helyen lévő Kisvárdát.

Augusztus 27-én játszottunk velük, akkor 4-1-es vereséget szenvedtünk. Játékban egyenrangú ellenfelei voltunk a bajnokesélyes csapatnak, azonban a helyzetki-használásban sokkal jobban sáfárkodó MTK 4-szer is bevette a kapunkat.

Az ősszel még az MTK-t erősítette, most azonban már minket Forgács Péter, aki kölcsönbe fél évre hozzánk érkezett a tél során.

Csapatunk a rivális Szeged elleni győzelemmel beérte pontszámban őket, így már csak egy ponttal vagyunk lemaradva a bennmaradást érő 17. helytől. Egy MTK elleni bravúrra nagyon szükségünk lenne, ezért mindent meg fog tenni a csapat a mérkőzésen.

 

Köszönjük szurkolóink eddigi támogatását, kérünk Titeket, segítsetek minket továbbra is, hogy sikeresebben szerepeljünk!!

Szponzoraink