Previous Next

Csak azt láttam, hogy a többiek örülnek - Gohér Gergő

A Soroksáron győztes gólt szerző balhátvédünk szerint a szerencse a mi oldalunkon állt a vasárnap 1-0-ra megnyert találkozón.

 

 

Egészen furcsa, ritkán látható góllal győzött 1-0-ra csapatunk vasárnap délután Soroksáron, a Merkantil Bank Liga 24. fordulójában. Vaszicsku Gergő jobbról végzett el bedobást, amely hatalmas ívben átszállt a hosszú oldalra, ott pedig druszája, Gohér Gergő érkezett és a hazai védő szorításában, a kapufa közeléből továbbított a kapuba. Írhatnánk, hogy a hálóba, de ez nem fedné a valóságot, a labda ugyanis épphogy áthaladt a gólvonalon, a soroksári kapus már csak a vonal mögül tudta kiütni azt.

"Nem nagyon láttam, hogy valóban bent volt-e a labda, csak azt, hogy örülnek a többiek, úgyhogy ez megnyugtatott" - idézte fel a gól után másodperceket balhátvédünk, akiről nyugodtan mondhatjuk, hogy a fontos találatok mestere. Legutóbb októberben, a Mosonmagyaróvár kapuját vette be, az a távoli lövés akkor 3-2-es győzelmet ért. Ez a mostani nem volt egy Puskás-díjas gól, ám csapatunk számára többet jelentett bármilyen félpályás ollózásnál. 

"Azt egy picit sajnálom, hogy épp a Soroksár ellen voltam eredményes, mert nagyon szép két évet töltöttem ennél a klubnál és a mai napig kedvelnek engem itt. Lehet, hogy szó szerint a mai napig..." - mosolygott Gohér Gergő a játékkijáróban, aki úgy érzi, a mindkét csapat alaposan felkészült ellenfeléből, egyik fél sem tudta igazán meglepni a másikat, ezért is volt a vasárnapi egy tipikusan "egygólos" meccs. 

"Óriási küzdelemben sikerült három pontot szereznünk. A Soroksárról tudtuk, hogy olyan együttes, amely bátran futballozik, sokat passzol, de nekünk sikerült megakadályoznunk, hogy folyamatosan járassák a labdát. Igaz, mi is ilyen stílusú csapat vagyunk és a soroksáriak is elrontották olykor a mi játékunkat.  Ez egy ilyen mérkőzés volt, mi voltunk a szerencsésebbek szerintem" - fogalmazott 31 éves játékosunk, aki hozzátette, hogy az utolsó negyedórában különösen nagy nyomás nehezedett a mieinkre, de hősiesen védekezve sikerült megőrizni a minimális előnyt.

Győzelmükkel a mieink továbbra is a 15. helyen állnak a bajnoki tabellán, a kiesőzónától viszont immár négy pontra vagyunk. És reméljük, hogy ez a "távolság" csak nőni fog a következő hetekben. 

Szponzoraink