Previous Next

Csákvár - Budafoki MTE értékelés

Elhoztuk Csákvárról a 3 pontot

 

Az új vezetőedzővel az első mérkőzésen győzelmet arattunk Csákváron. A találkozót a hazaiak kezdték jobban, hiszen a 2. percben Szabó bravúrral védte Nagy jobb alsó sarokba tartó lövését. A 20. percben Ihrig készítette le Kovácsnak a labdát, aki nem sokkal a kapu fölé lőtt a 16-osról. A 29. percben Csizmadia indította Kokenszkyt, aki kicselezte a védőjét, és a kapus mellett a kapuba lőtt. (0-1) A 32. percben tovább növeltük előnyünket: Kercsó jobb oldali beadására Kokenszky érkezett, és közelről a hálóba helyezte a játékszert. (0-2)A félidő végén egy szöglet után Kovács emelte vissza a labdát a kapu elé, és ismét Kokenszky érkezett, aki a jobb felső sarokba fejelt.

A fordulást követően az 56. percben Filkort állította ki a játékvezető a második sárga lapja után. Ezután nagy nyomást helyezett ránk a hazai együttes, de csak egy 11-esből tudták megszerezni a szépítő találatot. 

 

Köszönjük szurkolóinknak, hogy elkísérték a csapatot Csákvárra!

 

 

Szijjártó István: "Szégyenteljes teljesítményt nyújtottunk az első félidőben. Bár a szünet után már rendben voltunk, a vereséget már nem tudtuk elkerülni."

Tóth Bálint: "Helyenként jól játszottunk, a végén nagyot küzdöttünk egy jó Csákvár ellen, de úgy érzem, megérdemelten nyertünk."

 

 

AQVITAL FC CSÁKVÁR–BUDAFOKI MTE 1–3 (0–3)

Csákvár, Tertyánszky Sportközpont, 400 néző 

Vezette: Gyarmati II Tibor (Bertalan Dávid, Bede Tamás)

 

CSÁKVÁR: Hermány – Nagy, Kiprich, Dulló (Baranyai 46.p.), Galambos – Sándor – Rétyi, Polonkai (Bokros 55.p.), Király (Molnár 33.p.), Tamás – Bobál G.

BMTE: Szabó – Margitics, Csizmadia, Khiesz, Forgács – Vass, Filkor, Kovács (Veszelinov 64.p.) – Kercsó, Kokenszky (Fekete 46.p.), Ihrig–F. (Vankó 59.p.) 

 

Gól: Molnár ill. Kokenszky (3)

Sárga lap: Szabó 

Piros lap: Filkor

Szponzoraink