Previous Next

Edzőtáborban a csapat, Szlovéniában folytatódik a felkészülés

A Merkantil Bank Liga februári rajtjára készülő együttesünk hétfőn érkezett meg az edzőtábor helyszínére, Szlovéniába.

 

Néhány órás buszozás után hétfőn érkezett meg csapatunk a szlovéniai Catez ob Saviba, a tíznapos edzőtábor helyszínére. A játékosok és a szakmai stáb tagjai elfoglalták szobáikat a szálláshelyen, majd Csizmadia Csaba vezetőedző könnyed, átmozgató edzést vezényelt a fiúknak. Csapatkapitányunk és házi gólkirályunk, Kovács Dávid szerint minden adott ahhoz, hogy megfelelő minőségű munkát végezzenek az edzőtáborban.

"Nagyon örülök, hogy ilyen kiváló körülmények között készülhetünk fel a bajnokság tavaszi szezonjára. Jó egy kicsit kiszakadni a megszokott környezetből és megtapasztalni új dolgokat. Az edzőpálya minősége nagyszerű, ráadásul az otthoni műfű után itt füves pályán dolgozhatunk" - mondta a szerződését a napokban 2020 nyaráig meghosszabbító Kovács Dávid, aki nyolc gólnál jár a Merkantil Bank Liga mostani kiírásában.

Kedden már két, a hétfőinél lényegesen intenzívebb edzés szerepelt a mieink programjában. A tréningek között játékosaink megebédeltek és visszavonultak a szobáikba pihenni. Szerdán következik az első felkészülési mérkőzésünk, ellenfelünk 14 órától a szlovén élvonalban nyolcadik Rudar Velenje lesz.

Az edzőtáborról és a felkészülési mérkőzésekről részletesen beszámolunk a következő napokban honlapunkon, valamint Facebook- és Instagram-oldalunkon. 

Szponzoraink