Previous Next

Egy pillanatig sem szabad kihagynia a figyelemnek - Csizmadia Csaba

Vezetőedzőnk szerint a Csákvár mindkét gólja a semmiből született, ezért többet is kihozhattunk volna a 2-2-es döntetlennel zárult vasárnapi mérkőzésből.

 

 

Taps hallatszott a budafoki öltözőből néhány perccel a lefújás után.

“Ez egy olyan döntetlen, amelyhez gratulálni tudok a srácoknak” - mondta a folyosóra kilépve vezetőedzőnk, Csizmadia Csaba, a Csákvár elleni 2-2-es döntetlent követően. “Ugyanakkor, ha a mérkőzés összképét, a helyzetek számát nézem, többet is kihozhattunk volna ebből a találkozóból. Szerintem a csákváriak kapusa volt a meccs legjobbja, mert elég sok bravúrt bemutatott.”

Vezetőedzőnk úgy véli, jobban, a kapura veszélyesebben futballoztunk, mint a csákváriak, de amikor kihagyott a figyelem, egyből gólokat kaptunk.

“Jól kezdtünk, már az első tíz percben jól játszott a csapat” - fogalmazott Csizmadia Csaba “Voltak lehetőségeink, amelyekből vezetést szerezhettünk volna. Utána jött Kovács Dávid váratlan sérülése, ami egy kicsit megzavart minket és kaptunk is egy gólt. Ez megint azt bizonyítja, hogy a figyelemnek, a koncentrációnak egy pillanatig sem szabad kihagynia, mert a semmiből szerezhet gólt az ellenfél. Azt gondolom, hogy a Csákvár mindkét találata ilyen volt, a semmiből született.”

Vezetőedzőnk ritkán nyilatkozik egyéni teljesítményekről és a nagybetűs Csapatot emeli ki a mérkőzések után. Így volt ez vasárnap délután is, ugyanakkor Kulcsár Kornélról és Farkas Bálintról külön is beszélt.

“Azt szeretem, ha csapatként működünk, de természetesen mindenkinek a játékára szükség van, hogy ez létrejöjjön. Nagyon örülök, hogy Kulcsár Kornél betalált, valamint gólpasszt adott és Farkas Bálint is megérdemelte, hogy eredményes legyen. Bálint körülbelül négy hónapja edz velünk és látványosan fejlődik. 2002-es születésű srácról beszélünk, aki az utánpótlásból kitartóan felküzdötte magát odaáig, hogy bekerüljön az első keretbe. Ez a gól és ahogy megoldotta, mindent elmond róla. Le a kalappal előtte és bízom abban, hogy ugyanígy fejlődik majd tovább, ahogy eddig tette” - mondta Csizmadia Csaba, aki hozzátette, a fiatalok előtt Budafokon nyitva áll az ajtó és bárkire számít, akin látja, hogy megérdemli a lehetőséget a bizonyításra.

Szponzoraink