Previous Next

Elég az alsóházi egyszerűségből - Csizmadia Csaba

Vezetőedzőnk csalódottan és bosszúsan értékelt a Monortól elszenvedett 2-1-es vereség után.

 

 

Nem sikerült a szezonzáró a sereghajtó és a másodosztálytól búcsúzó Monor ellen, amely vasárnap 2-1-re legyőzte a mieinket a Merkantil Bank Liga 38. fordulójában, a III. kerületi TVE pályáján.

“A koncentrációhiány okozta a vesztünket” - kezdte a mérkőzés értékelését Csizmadia Csaba, aki úgy érzi, nem csak védekezésben, hanem a támadójátékban is sokszor kihagyott a figyelem.

“1-0 után százszázalékos ziccert puskázunk el, az ellentámadásból pedig kiegyenlített a Monor, amely addig alig jutott el a kapunk közelébe. A hazaiak tizenegyese előtt, amit Póser Dániel hárított, feleslegesen szabálytalankodtunk, mert a monori játékos a büntetőterületről kifelé vezette a labdát. A második félidőben is voltak a lehetőségeink a gólszerzésre, de kihagytuk a helyzeteket, majd a végén jött egy szöglet, aminél megint hibáztunk és gólt kaptunk” - mondta vezetőedzőnk.

Csizmadia Csaba hozzátette, csapatunk egy hónapja a mennyben érezhette magát, a legutóbbi hét mérkőzésen elszenvedett hat vereséggel viszont mélyre kerültünk és örülhetünk, hogy vége a szezonnak.

“Március végén, a Mosonmagyaróvár elleni győzelem után tizenkét pontra kerültünk a kiesőzónától. Ekkor éreztem egyfajta nyugalmat a srácokon, de azt gondoltam, ez pozitívan hat majd a teljesítményükre. Nem így lett, kevesebb ponttal zártunk, mint tavaly és emiatt rendkívül csalódott vagyok. Ez a csapat korábban bizonyította, hogy több van benne annál, minthogy a 16. helyen fejezze be az idényt” - fogalmazott vezetőedzőnk, aki úgy véli, a bennmaradás kiharcolásának eredményét nem lehet elvenni a játékosainktól, ám ennél több kell.

“Olyan célokat kell megfogalmazni, amelyek előreviszik a társaságot” - folytatta Csizmadia Csaba. “Az nem fordulhat elő a jövőben, hogy kiesésről beszéljünk a BMTE kapcsán. Én nem akarok és nem is leszek partner abban, hogy csak a bennmaradásért küzdjünk. Előre akarunk lépni és azok, akik nem állnak be a sorba, nem fognak játszani. Elég az alsóházi egyszerűségből. Klubunk vezetői mindent megtesznek, hogy ez a csapat eredményesen szerepeljen, nekünk pedig kötelességünk ezt meghálálni.”

A mieink csütörtökig folytatják az edzéseket a BMTE Stadionban, majd ezt követően kezdik meg nyári szabadságukat, amely június 24-ig tart.

 

Szponzoraink