Previous Next

 

Budafoki MTE-WKW ETO FC Győr 2-1 (2-0)

BMTE Stadion, vezeti: Nagy Róbert (Szalai, Bornemissza)

Gólszerző: Kovács D. (9'), Kirják (21') ill Lovrencsics (70')

 

 

Vége a mérkőzésnek! 2-1-re nyertünk!

91. perc: Helyzet! Kercsó robogott el a jobb oldalon Csiszér indítása után, középen Pölöskei zárkózott a támadáshoz, kapta is  a labdát, de csatárunk 17 méterről laposan a jobb alsó sarok mellé lőtt.

90. perc: 3 perc a hosszabbítás.

87. perc: Szimcso vette a célba a kapunkat kissé balról, 25 méterről, Kovács Zoltán a kellemetlenül pattanó lövést másodjára fogta.

85. perc: Újabb győri lehetőség, a tizenhatos jobb sarkának közeléből próbálkoztak a vendégek, de a lövés célt tévesztett.

84. perc: Vadász futott el a jobb oldalon, beadása átszállt a hosszú oldalra, ahonnan Andric tette kapu felé a labdát, de Kovács Zoltán hárított.

80. perc: Oláh tartotta meg a labdát remekül Tajthy mellett, lövőhelyzetbe hozta magát, de 25 méterről a léc fölé tüzelt.

70. perc: Gól, szépít az ETO. A vendégek szabadrúgásból íveltek a kapunk elé, majd a balról visszatett labdát Lovrencsics kotorta közelről a hálóba. 2-1.

66. perc: Kulcsár gondolt egyet és 45 méterről kapura ívelt, de Horváth nem állt kint annyira, hogy becsapja a kísérlet. Védett.

65. perc: A csereként beállt Szánthó lőtte el a tizenhatos vonalának környékéről az elé perdülő labdát, de Kovács Zoltán vetődve kiütötte.

58. perc: Helyzet! Egy villámgyors kontratámadásunk végén Kulcsár 22 méterről, középről centikkel tekert a kapu mellé.

57. perc: Kulcsár szögletből nagy erővel lőtte középre a labdát, amihez nem ért hozzá senki, Horváth kapus fogta.

54. perc: Kercsó jobbról, élesen adott középre, a hosszú oldali kapufánál Kirják érkezett, de szögletre tisztáztak a vendégek.

48. perc: Helyzet! Kulcsár jobbról, szabadrúgásból tekert a kapu elé, de Króner elöl az utolsó pillanatban szögletre mentettek a győriek.

46. perc: A mieink kezdték a második játékrészt. A Győr cserélt a szünetben: Vashkeba helyén Tajthy.

Az első 45 perc pontosan úgy alakult, ahogy szerettük volna. Sikerült hamar vezetést szereznünk, a folytatásban pedig rendkívül okosan és szervezetten futballoztunk. Egy labdaszerzést követő látványos támadás végén pedig meg is dupláztuk az előnyünket. A Győr kevés veszélyt jelentett a kapunkra.

Vége az első félidőnek! 2-0-ra vezetünk!

45. perc: Andric balról, az oldalvonal és a tizenhatos közti területről végzett el szabadrúgást, de a magas ívű labdát Kovács nagyszerűen fogta.

43. perc: Egy bal oldali bedobás után Lovrencsics fejelt felfelé, a lehulló labda könnyedén lett Kovács zsákmánya.

40. perc: Megint Vadász centerezett a jobb oldalról, az alapvonal közeléből, de az érkező Madarász lövését Kovács védte. Kellett Veszelinov is, aki nem hagyta, hogy Madarász zavartalanul lőhessen.

32. perc: Vadász jobbról élesen adott középre, de középen Andric feje felett elcsúszott a labda.

30. perc: Egy kósza győri támadás végén Vashkeba 28 méterről, jobbal magasan a kapu fölé lőtt. Veszélytelen volt.

21. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓL! Micsoda góóóóóól! Labdát szereztünk a győri térfélen, Kulcsár Kercsót ugratta ki a jobb oldalon, aki középre adott, az érkező Kirják Henrik pedig 8 méterről a hálóba passzolt. Sakk-matt! Szenzációs támadás volt! 2-0!

20. perc: Szimcso jobb oldali beadására Kovács Zoltán mozdult ki jól a kapujából és az érkező győriek elöl lehúzta a labdát.

19. perc: Kovács Dávid a jobbösszekötő helyének közeléből, 18 méterről ballal próbálkozott, de a perdítés elkerülte a kaput.

14. perc: Nyomnak a vendégek, három szögletet végezhettek el egymás után, de jól védekeztünk.

9. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓL! Vezetünk! Egy bal oldali beadás után Kovács Dávid érkezett jó ütemben a kapu elé és védőjét megelőzve közelről a hálóba továbbított. 1-0! 

1. perc: A vendégek kezdték a mérkőzést.

18:57: Jönnek a csapatok!

18:55: A mieink kezdőcsapatában három változás a gyirmóti tizenegyhez képest: Vég Bence, Oláh Bálint és Kirják Henrik bekerült, Csiszér Balázs, Vankó Imre, valamint a sérült Filkor Attila ezúttal kimaradt.

18:50: Köszöntjük Olvasóinkat! Rövidesen kezdődik a mérkőzés, a csapatok már befejezték a bemelegítést.

 

BMTE: Kovács Z. - Vég B., Khiesz, Króner, Gohér - Veszelinov, Oláh B. - Kercsó, Kulcsár K. (Vankó, 76'), Kirják (Csiszér, 70') - Kovács D. (Pölöskei, 88')
Cserék: Póser (k), Vankó, Csiszér, Farkas B., Patkós, Pölöskei, Vaszicsku
Vezetőedző: Csizmadia Csaba

Győr: Horváth T. - Vadász, Vukasovic, Tar, Kovács K. - Bagi, Vashkeba (Tajthy, a szünetben) - Szimcso, Madarász (Szánthó, 60'), Andric - Lovrencsics B.
Cserék: Gyurákovics (k), Tajthy, Koszó, Tóth D., Szánthó, Völgyi, Szalánszki
Vezetőedző: Király József

Szponzoraink