Previous Next

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

Budafoki MTE-MOL Vidi FC 1-2 (1-1)

BMTE Stadion, vezeti: Böcskei Balázs (Bertalan, Horváth Z.)

Gólszerző: Oláh B. (43') ill. Nego (6'), Scepovic (80')

 

 

Vége a mérkőzésnek. 2-1-es győzelmével a MOL Vidi FC jutott a Magyar Kupa legjobb 16 csapata közé. Köszönjük a figyelmüket.

93. perc: Kovács Dávid balról, veszélyesen adott középre, de Tujvel lehúzta a labdát Vaszicsku elöl.

90. perc: Előbb Kercsó lőtt középről, 20 méterről és a labda egy védőről pattant ki, majd Oláh csavarása perdült fel egy Vidi-játékoson és landolt a háló tetején.

86. perc: Gohér végzett el szabadrúgást jobbról, az oldalvonal közeléből, de a veszélyesen érkező labdába középen senki sem tudott beleérni.

80. perc: GÓL! Újra vezet a Vidi. Egy jobb oldali beadás után Hodzic csúsztatta tovább a labdát,  amely így eljutott a hosszú oldalra, ott Scepovic érkezett és az öt és feles bal sarkának közeléből becsúszva a hálóba lőtt. 1-2.

66. perc: A szabadrúgást Milanov végezte el  22 méterről, de a labda középre tartott, Szabó könnyedén fogta.

65. perc: Vaszicsku kapott sárga lapot, miután egy Vidi-játékost akadályozott a tizenhatos előterében.

60. perc: Vidi-lehetőség: Hodzic került lövőhelyzetbe az öt és feles jobb sarkának közelében, de Szabó zárta a rövid sarkot és lábbal hárította a próbálkozást.

59. perc: Oláh vette el a labdát Kovács Istvántól, majd gyönyörű cselekkel indult meg a Vidi kapuja felé. Végül a balszélen zárkózó Kovács Dávidhoz passzolt, de az asszisztens szerint csapatkapitányunk lesen volt. 

58. perc: Ott a következő lehetőség. Gohér jobbról, élesen adott középre, Kovács Dávid középen belepiszkált még, de Tujvel újra védeni tudott. 

56. perc: Mi maradt ki! Egy labdaszerzés után Kovács Dávid ugratta ki Feketét, aki 14 méterről senkitől sem zavartatva lőhetett, de Tujvel nagyot vetődve szögletre mentett.

53. perc: Komoly nyomás nehezedett a védelmünkre az elmúlt percekben. Anel Hadzic egy védőről lepattanó labdát lőtt el az öt és feles jobb sarkának közeléből, de szerencsére jócskán célt tévesztett.

46. perc: Elkezdődött a második játékrész. A mieink indították útjára a labdát.

A szünetben cserélt a Vidi: a gólpasszt adó Hangya helyére Anel Hadzic érkezett.

Vége az első félidőnek!

43. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! Egyenlítettünk! Gohér sarokrúgása után Fekete nem tudta a hálóba juttatni a labdát az öt és felesen belülről, de így Oláh Bálint elé került a játékszer, középpályásunk pedig három méterről a hálóba passzolt. 1-1.

43. perc: Vankó balról élesen adott középre, a vendégek belső védője, Tóth pedig majdnem a saját kapujába bombázott. Szöglet.

37. perc: Veszelinov labdavesztése után Gohér próbált felszabadítani a tizenhatosunkon belül, de rárúgta a labdát Scepovicra, akiről az a kapu felé pattant. Szabónak szögletre kellett mentenie.

30. perc: Az ellentámadásból Hodzic vezette  a labdát a tizenhatosunk bal oldalánál, majd jobbal, éles szögből laposan lőtt, Szabó azonban védte a gyenge kísérletet.

30. perc: Fekete indulhatott meg üresen a vendégek térfelén, középen, de 22 méterről jobban magasan fölé bombázott.

25. perc: Villámgyors kontrát vezetett a Vidi, Nego iramodott meg a jobbszélen, de Vég önfeláldozó becsúszásával hatalmasat mentett.

23. perc: Berecz került lövőhelyzetbe 22 méterre a kapunktól, de jobblábas próbálkozását Szabó könnyedén hárította.

18. perc: Gohér hatalmas bedobása után Vaszicsku próbált fejelni a jobb kapufa közelében, de többen is zavarták, nem talált kaput.

17. perc: Vankó emelte be a labdát a fehérvári védők mögé Gohérhez, aki Kercsónak készítette le az, fiatal támadónk azonban középről, 18 méterről mellé lőtt.

13. perc: Kovács Dávid adott be balról, majd Vaszicsku próbált fejelni a kapus mellöl, de védőnk lesen állt. A hazai szektorokból zúg a "Mindent bele!".

11. perc: Egy szöglet után Vankó tekerte kapura a labdát a jobbösszekötő helyének közeléből, 18 méterről, de Tujvel védte a lövést.

6. perc: GÓL! Vezet a Vidi. Hangya ívelte a labdát a tizenhatoson belülre, Nego pedig két védőnk között, 10 méterről kapásból lőtt a hálóba. 0-1

1. perc: A Vidi kezdte a mérkőzést.

14:58 Jönnek a csapatok! A BMTE piros mezben és fekete nadrágban, a Vidi világoskék szerelésben fog futballozni.

14:45 "Egy sportember mindig örül annak, amikor egy topcsapat ellen futballozhat” - fogalmazott megbízott vezetőedzőnk, Csizmadia Csaba a MOL Vidi FC elleni találkozó előtt. “Tudjuk, hogy a MOL Vidi FC a párharc esélyese, de mi arra törekszünk, hogy megnehezítsük a székesfehérváriak dolgát. Hogy ez mire lesz elegendő, az majd a pályán kiderül. De miért ne juthatnánk tovább? Egy mérkőzésen bármi előfordulhat, úgyhogy nem feltartott kezekkel vágunk neki a feladatnak és szeretnénk ünnepet varázsolni a szerdai napból.”

14:40 A mieink kezdőcsapatában a hétvégi, Monor elleni győztes bajnokihoz képest nincs most ott Balogh Péter kapus, illetve Margitics Andor, Vass Máté és Pölöskei Péter. A kispadunkon két saját nevelésű játékosunk, az egyaránt 17 éves Farkas Bálint és Harsányi Dániel is helyet kapott.

14:35 Köszöntjük Olvasóinkat! Hűvös, de napsütéses idő fogadta a csapatokat a Promontor utcában, ahol a tét ma délután a legjobb 16 közé jutás a Magyar Kupában.

 

Összeállítások

BMTE: Szabó B. - Vég, Vaszicsku, Króner, Gohér - Fekete, Veszelinov, Oláh B., Vankó - Kercsó, Kovács D.
Csere: Balogh P. (k), Farkas B., Boros, Khiesz, Harsányi D., Patkós, Pölöskei P.
Megbízott vezetőedző: Csizmadia Csaba

Vidi: Tujvel - Hangya, Vinícius, Tóth B., Tamás K. - Nego, Berecz, Nikolov, Kovács I. - Hodzic, M. Scepovic
Csere: Kovácsik (k), Fiola, A. Hadzic, Huszti, Stopira, E. Hadzic, Milanov
Vezetőedző: Marko Nikolic

Szponzoraink