Previous Next

Budafoki MTE-Nyíregyháza Spartacus FC 2-2 (1-0)

BMTE Stadion, vezeti: Csonka Bence (Garai, Bornemissza)
Gólszerző: Króner (11'), Vaszicsku (90') ill. Hornyák (65'), Fodor (78')

 

 

Vége a mérkőzésnek! Egy pontot megmentettünk az utolsó percekben, 2-2 a vége. Köszönjük a figyelmüket.

90. perc: 3 perc a hosszabbítás.

90. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! Itt a válasz! Kulcsár jobb oldali szögletét Vaszicsku Gergő öt méterről fejelte a hálóba. 2-2!

89. perc: Pölöskei futott el a jobb oldalon Veszelinov indításával, de középre lőtt labdáját kivágta a védő.

82. perc: Vaszicsku lőtt 25 méterről, jobb külsővel kapu fölé. Előtte Kovács Dáviddal szemben szabálytalankodtak a tizenhatos előterében, de a játékvezető nem fújt.

78. perc: Gól, vezet a Nyíregyháza. Gulyás bal oldali szögletére Fodor Ferenc érkezett a rövid sarokhoz és 5 méterről a hálóba fejelt. 1-2.

73. perc: Kovács Dávid jobb oldali beadása után Jova ütötte el a labdát a középen érkező Pölöskei elöl.

65. perc: Gól, egyenlít a Nyíregyháza. A felívelt labdát Hornyák Marcell tíz méterről, előre vetődve fejelte a kapunk bal oldalába. 1-1.

62. perc: Króner röviden szabadított fel, Gulyás pedig 20 méterről, ballal célba vette a kaput, de lövése után Króner lábán megpattanva Kovács Zoltán kezében kötött ki a labda.

56. perc: A második félidő eddig eltelt perceiben a Nyíregyháza volt kezdeményezőbb. A szabolcsiaknál volt többet a labda, ám védelmünk stabilan állt a lábán és hatástalanította a vendégek támadásait.

46. perc: Elkezdődött a második játékrész.

Vége az első félidőnek! Króner Martin akrobatikus góljával 1-0-ra vezetünk 46 percnyi játék után.

45. perc: Egy perc a hosszabbítás!

42. perc: Kovács Zoltánnak kellett kimozdulnia a kapujából és oldalra rúgnia a labdát a vendégek hosszú indítása után. 

40. perc: Gulyás szöglete után Hornyák tette kapura a labdát 8 méterről estében, védőnk szorításában, de nem talált célt.

38. perc: Az elmúlt tíz percben a nyíregyházi térfélen volt többet a labda. A mieink fölényben futballoznak, a vendégek ellentámadásai nem jelentettek veszélyt.

28. perc: Kulcsár bal oldali szöglete után a labda átszállt a jobb oldalra, ahol Kovács Dávid készítette le a labdát, az érkező Vég pedig a jobbösszekötő helyének közeléből, 15 méterről nagy erővel lőtt a bal felső sarok mellé.

22. perc: Gulyás végzett el szabadrúgást a tizenhatos jobb csücskének közeléből, ám kapura tekert labdáját Kovács Zoltán magabiztosan védte a jobb alsó saroknál.

21. perc: A gólunk óta eltelt tíz percben nem alakultak ki komolyabb lehetőségek a kapuk előtt, többnyire a mezőnyben zajlott a játék.

11. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! De milyen góóóóóóóól! Vezetünk! Kovács Dávid bal oldali beadása után az előre húzódó Króner Martin gondolt egy merészet és a tizenegyespont környékéről, a kapunak háttal állva ollózta a labdát a hálóba. Puskás-díjas megmozdulás volt... 1-0!

9. perc: Egy gyors vendég kontratámadás végén Rezes lépett rá a labdára ígéretes helyzetben, így oda lett a lehetőség.

7. perc: Újabb távoli lövés, ezúttal Vankótól. A távolság nagyjából 28 méter volt, a ballábas próbálkozás magasan fölé szállt.

2. perc: Helyzet! Egy jobb oldali beadás után röviden szabadítottak fel a nyíregyháziak, Oláh pedig 25 méterről, kapásból lőtt kevéssel a bal felső sarok fölé.

1. perc: A mieink kezdték a mérkőzést.

16:55:  Kellemes, napsütéses idő fogadta a csapatokat és a kilátogató szurkolókat Budafokon. A mieinknél egyedül a műtét után lábadozó Filkor Attila nem bevethető.

16:50: Köszöntjük Olvasóinkat! Rövidesen kezdődik a Nyíregyháza Spartacus elleni mérkőzésünk a Merkantil Bank Liga 31. fordulójában.

 

BMTE: Kovács Z. - Vég B., Vaszicsku, Króner, Kirják - Vass M. (Veszelinov, 79'), Oláh B. - Vankó (Pölöskei, 59'), Kulcsár K., Kovács D. - Farkas B., (Kercsó, 53')
Cserék: Póser (k), Margitics, Micsinai, Veszelinov, Kercsó, Khiesz, Pölöskei P.
Vezetőedző: Csizmadia Csaba

Nyíregyháza: Jova - Polényi, Rubus, Fodor, Forró - Gulyás, Ötvös - Gyurján B. (Rokszin, 76'), Kovács N., Rezes (Motkó, 60') - Hornyák
Cserék: Fadgyas (k), Bakos, Végső, Nagy J., Motkó, Farkas M., Rokszin
Vezetőedző: Zoran Spišljak

 

 

 

Szponzoraink