Previous Next

Budafoki MTE 2 - 0 Vác FC

BMTE Stadion, Merkantil Bank Liga, 14. forduló
Gólszerző: Gohér ('63), Szabó M. ('77)

 

 

Köszönjük a figyelmüket! Hajrá, Budafok! 

Vége a mérkőzésnek! Csapatunk 2-0-ra nyert és nagyon fontos három pontot szerezett! Folytatás szerdán, a Magyar Kupában.  

90. perc: 2 perc a hosszabbítás.

90. perc: Kovács Dávid szabadrúgásból, 27 méterről lőtt kevéssel a léc fölé.

86. perc: Szabó Máté zúgó taps kíséretében lesétál a pályáról. Saját nevelésű játékosunk, Farkas Bálint a helyén.

82. perc: És megint Vankó! Nagyjából hasonló helyről, a váci kapuhoz kicsit közelebbről próbálkozott, de lövése ezúttal elzúgott a jobb kapufa mellett.

81. perc: Váci lehetőség: Filipović mintegy 8 méterről, kissé jobbról lőtt kapu fölé.

79. perc: Újabb lehetőség! Vankó a jobbösszekötő helyéről, 26 méterről vette célba a váci kaput, de Halasi nagy vetődéssel kiütötte a kapu jobb oldalába tartó labdát.

77. perc: GÓÓÓÓÓÓL! Kettő-null! Vankó végzett el gyorsan egy 23 méterről járó szabadrúgást, jobbra passzolt Szabó Mátéhoz, aki 8 méterről a hálóba lőtt. 2-0!

76. perc: A változatosság kedvéért csere, ezúttal váci oldalon: Zámbó helyén Filipović folytatja. Az elmúlt percekben nemhogy gól, de folyamatos játék sincs.

74. perc: Csizmadia Csaba is cserél: Kulcsár le, Horváth Roland be.  

71. perc: Újabb változtatás a vendégeknél: Lefler adta át a helyét Szalánszkinak.

67. perc: Cserél a Vác: Bartos helyére Pölöskei állt be.  

63. perc. GÓÓÓÓÓÓL! Vezetünk! Kulcsár szabadrúgásból ívelt a kapu elé, az előre húzódó Gohér pedig 8 méterről a kapu jobb oldalába fejelt. 1-0!

61. perc: Cseréltünk: Ihrig-Farkas le, Vankó be.

60. perc: Egy óra játék után a meccs képe változatlan: a mieink egyértelmű fölényben futballoznak, sokat birtokolják a labdát és próbálják feltörni a váci védelmet.

54. perc: Hajnal Balázsé a meccs első sárga lapja. Kovácsot rántotta le.

46. perc: A Vác kezdte a második játékrészt.

Vége az első félidőnek. 0-0-ról folytatják majd a csapatok.

45. perc: 1 perc a hosszabbítás. 

 39. perc: Kulcsár egy távoli szabadrúgásból veszélyesen tekerte a váci kapu elé a labdát, de ahhoz senki sem ért hozzá, így Halasi zsákmánya lett.

34. perc: Az első váci lehetőség. Egy balról, élesen középre lőtt labda védőink között eljutott a hosszú oldalra, ahonnan Katona estében, Gohér szorításában 6 méterről lőtt jócskán a kapunk fölé, mellé. 

27. perc: Ihrig-Farkas szépen fordult le emberéről a jobbösszekötő helyének közelében, majd 25 méterről lőtt, de a labda fölé szállt.

25. perc: Érik a gólunk. Kovács Dávid 26 méterről, szabadrúgásból tekert kapura, de Halasi vetődve kiütötte a bal sarokba tartó labdát.

23. perc: Szabó lépett ki a Kulcsár passzával középen, a tizenhatoson belül, amikor elkaszálták. A játékvezető sípja néma maradt...

21. perc: Veszelinov vette célba a váci kaput mintegy 25 méterről, de erős, jobblábas lövését fogta Halasi. Oda ment a labda, ahol a kapus állt.

16. perc: Opavszky jobb oldali beadása után nem szabadult fel a váci kapu, Ihrig-Farkas a jobbösszekötő helyének közeléből, 15 méterről lőtt jobbal, de nem talált kaput.

8. perc: Gohér balról adott be, a hosszú oldalon Ihrig-Farkas érkezett, de éles szögből, szinte az alapvonalról nem tudta kapura irányítani a labdát.

6. perc: Amint arra számítani lehetett, a mieink kezdeményeznek. Az első öt percben már többször pattogott a labda veszélyesen a váci tizenhatos környékén.

1. perc: A mieink kezdték a mérkőzést.

16:55: Három változás történt a mieink kezdőcsapatában a múlt heti, MTK Budapest elleni mérkőzéshez képest. A kapuban Kovács Zoltán helyett Póser Dániel véd ma délután, míg Kirják Henriket Gohér Gergő, Oláh Bálintot pedig Veszelinov Vladimir váltotta.

16:45: Köszöntjük kedves szurkolóinkat! A csapatok befejezték a bemelegítést, rövidesen kezdődik a mérkőzés.

 

 

Összeállítások

BMTE: Póser - Opavszky, Króner, Romić, Gohér - Micsinai, Veszelinov - Ihrig-Farkas, Kulcsár K., Szabó M. - Kovács D.
Cserék: Kovács Z. (k), Margitics, Vankó, Vaszicsku, Horváth R., Kirják, Farkas B.
Vezetőedző: Csizmadia Csaba

Vác FC: Halasi - Szűcs K., Hajnal B., Dulló, Juhász Gy. - Zámbó D., Kasza - Katona M., Lefler, Bartos - Magos
Cserék: Bajkán (k), Szalánszki, Filipović, Mácsik, Pölöskei P., Sárosi, Pusztai
Vezetőedző: Bánföldi Zoltán

 

játékvezető: Antal Péter
asszisztensek: Berényi Ákos, Márkus Péter
tartalék játékvezető: Szigetvári Márk

 

 

Szponzoraink