Previous Next

Eltüntetjük a porszemet

A helyzetkihasználás okozta a vesztünket Ajkán vezetőedzőnk, Csizmadia Csaba szerint, aki már kizárólag előre tekint.

 

 

Kedden újult erővel, de a megszokott elszántsággal folytatja a munkát csapatunk. Az FC Ajka otthonában elszenvedett 2-0-s vereséget követően játékosaink tudják, bár az eredmény fájó, semmi sincs veszve és a hibák kijavítása mellett most már csakis a következő feladatra szabad koncentrálni. 

"Porszem került a gépezetbe, amit el fogunk tüntetni onnan" - fogalmazott vezetőedzőnk, Csizmadia Csaba. "Megyünk tovább és csináljuk a dolgunkat, ahogy eddig. Kizárólag előre tekintünk."

Vezetőedzőnk azt is elmondta, szerinte milyen okok vezettek az ajkai vereséghez.

"Olyan hibákat vétettünk, amelyeket nem szoktunk és kihagytuk a gólhelyzeteinket. A második félidő közepén néhány perc alatt megfordíthattuk volna a mérkőzést, de nem éltünk a lehetőségeinkkel, az Ajka pedig az első félidőben gólt lőtt abból az egyből, amely előtte adódott. Végigtámadtuk a meccset, majdnem 70 százalékban birtokoltuk a labdát, de nem jártunk sikerrel" - mondta Csizmadia Csaba.

A tabella második, feljutó helyén álló csapatunk előnye  hat pont az üldöző Vasas előtt, az éllovas MTK pedig továbbra is csupán három ponttal előz meg minket. A két együttes a következő fordulóban egymással mérkőzik, a mieink szombaton 14 óra 30 perctől a Tiszakécskét fogadják az BMTE Stadionban.

 

 

Szponzoraink