Previous Next

Energiát ad, hogy örömet szerezzünk szurkolóinknak - Patkós Imre

A legutóbbi három mérkőzést végigjátszó jobbhátvédünk kiélezett csatára számít a kiesés elöl menekülő Balmaz Kamilla Gyógyfürdő ellen.

 

 

BudafokiMTE.hu: Milyen célokkal készül a csapat a szezon utolsó két meccsére?

Patkós Imre: Egyértelműen hat pontot akarunk szerezni a Balmazújváros és a Monor elleni találkozókon. Minden megteszünk azért, hogy most vasárnap győzelemmel búcsúzzunk az idénytől saját közönségünk előtt, a BMTE Stadionban.

Plusz motivációt jelent, hogy hazai pályán utoljára a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő ellen játszunk a szezonban?

Igen, szerintem az egész csapatnak extra energiát ad az, hogy a szurkolóinknak örömet szerezzünk. Meg akarjuk mutatni, hogy mire vagyunk képesek.

Apropó, energia. Mennyire erő maradt bennetek az idény utolsó heteire?

Amennyi maradt, azt maximálisan ki fogjuk adni magunkból, efelől senkinek se legyen kétsége. Nyilvánvalóan fáradtabban vagyunk ebben az időszakban, mint a szezon elején, de mi nem gondolunk erre. Szeretnénk eredményesek lenni az utolsó fordulókban is.

Milyen ellenfélre számítasz vasárnap?

Biztos vagyok benne, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, mert a Balmazújváros a kiesés elöl menekül, mondhatni az életéért küzd. Noha mi már bebiztosítottuk a bennmaradásunkat, van még célunk. Mégpedig az, hogy minél jobb helyezést érjünk el. Nem mindegy, hogy a tizenhatodik vagy esetleg a tizenkettedik helyen végzünk. Kiélezett csata lesz a vasárnapi.

 

 

Szponzoraink