Previous Next

BFC Siófok - Budafoki MTE

 

BFC Siófok - Budafoki MTE

1-1 (0-0)
A 12. fordulóban ismét döntetlent játszottunk idegenben.

 

Az előző játéknapon mindkét csapat vereséget szenvedett, így mindkét oldalon reménykedtek egy esetleges javításban, győzelemben. Az első félidőben a csapatok stabil, kontra játékra rendezkedtek be, így inkább a mezőnyjáték dominált. Gólszerzéshez azonban mi álltunk közelebb, először Csizmadia szabadrúgása suhant el a kapufa mellett, majd egy szép összjáték után Vég lépett ki ziccerben, de Balajcza jó ütemben mozdult ki a kapujából és tisztázott. Félidő hajrájában Nagy Tamás végezhetett el egy szabadrúgást a tizenhatos előteréből, azonban ezt sikerült blokkolni, így gól nélküli döntetlennel vonultak a csapatok szünetre.

 

Második félidőben már jöttek a gólok mindkét oldalon. A 69. percben megszerezte csapatunk a vezetést, Margitics jobb oldali beadást követően Pölöskei fejelt a hazai csapat hálójába. Ezután jobban kinyílt a Siófok az egyenlítés reményében, így aztán számos lehetőséget dolgozhattunk ki kontrákból, de ezekből sajnos újabb gólt már nem sikerült szerezni. Ahogy ez lenni szokott, ez meg is bosszulta magát. A 82. percben egy oldalszabadrúgást követően a játékvezető mindenki meglepetésére büntetőt ítélt a hazai csapat számára, amit Petneházi értékesített, beállítva ezzel az 1-1 -es végeredményt

 

Edzői nyilatkozatok:

Varga Attila:

"Amíg ilyen óvodás gólokat kapunk, és futnunk kell az eredmény után, addig nehéz lesz megnyerni a mérkőzést. Örömteli azonban, hogy a csapat egy percig sem adta fel, a helyzetek alapján igazságos a döntetlen."

 

Prukner László:

"A mutatott játék alapján közelebb álltunk a győzelemhez, de hetek óta szenvedünk az ellenfél felívelt labdáitól, és rendre pontokat is vesztünk emiatt."BFC SIÓFOK–BUDAFOKI MTE 1–1 (0–0)

 

Siófok, 250 néző

Vezette: Horváth Tibor (Szécsényi István, Kepe Arnold)

 

SIÓFOK: Balajcza – Opavszky, Lorentz, Fehér Zs., Farkas N. – Gál M., Petneházi – Kozma R. (Nagy D., a szünetben), Szabó B. (Tóth B., 77.), Senic (Balogh B., 72.) – Elek B.

 

BUDAFOK: Somogyi Cs. – Harsányi, Vaszicsku, Khiesz, Vég B. – Filkor, Margitics, Csizmadia Cs., Nagy T. (Vasziljevics, 90.), Kercsó – Pölöskey (Ihrig-Farkas, 84.)

 

Gól: Pölöskei 69’, Ill. Petneházi (82’)

Szponzoraink