Previous Next

BFC Siófok - Budafoki MTE

 

BFC Siófok - Budafoki MTE

1-1 (0-0)
A 12. fordulóban ismét döntetlent játszottunk idegenben.

Az előző játéknapon mindkét csapat vereséget szenvedett, így mindkét oldalon reménykedtek egy esetleges javításban, győzelemben. Az első félidőben a csapatok stabil, kontra játékra rendezkedtek be, így inkább a mezőnyjáték dominált. Gólszerzéshez azonban mi álltunk közelebb, először Csizmadia szabadrúgása suhant el a kapufa mellett, majd egy szép összjáték után Vég lépett ki ziccerben, de Balajcza jó ütemben mozdult ki a kapujából és tisztázott. Félidő hajrájában Nagy Tamás végezhetett el egy szabadrúgást a tizenhatos előteréből, azonban ezt sikerült blokkolni, így gól nélküli döntetlennel vonultak a csapatok szünetre.

Második félidőben már jöttek a gólok mindkét oldalon. A 69. percben megszerezte csapatunk a vezetést, Margitics jobb oldali beadást követően Pölöskei fejelt a hazai csapat hálójába. (0-1)
Ezután jobban kinyílt a Siófok az egyenlítés reményében, így aztán számos lehetőséget dolgozhattunk ki kontrákból, de ezekből sajnos újabb gólt már nem sikerült szerezni. Ahogy ez lenni szokott, ez meg is bosszulta magát. A 82. percben egy oldalszabadrúgást követően a játékvezető mindenki meglepetésére büntetőt ítélt a hazai csapat számára, amit Petneházi értékesített, beállítva ezzel az 1-1 -es végeredményt. (1-1)

 

 

Varga Attila:
"Amíg ilyen óvodás gólokat kapunk, és futnunk kell az eredmény után, addig nehéz lesz megnyerni a mérkőzést. Örömteli azonban, hogy a csapat egy percig sem adta fel, a helyzetek alapján igazságos a döntetlen."

Prukner László:
"A mutatott játék alapján közelebb álltunk a győzelemhez, de hetek óta szenvedünk az ellenfél felívelt labdáitól, és rendre pontokat is vesztünk emiatt."

 

BFC SIÓFOK–BUDAFOKI MTE 1–1 (0–0)

Siófok, 250 néző

Vezette: Horváth Tibor (Szécsényi István, Kepe Arnold)

 

SIÓFOK:
Balajcza – Opavszky, Lorentz, Fehér, Farkas N. – Gál, Petneházi – Kozma (Nagy D., 46.p.), Szabó (Tóth 77.p.), Senic (Balogh 72.p.) – Elek

BMTE:
Somogyi – Harsányi, Vaszicsku, Khiesz, Vég – Filkor, Margitics, Csizmadia, Nagy (Vasziljevics 90.p.), Kercsó – Pölöskey (Ihrig-Farkas 84.p.)

 

Gól: Petneházi ill. Pölöskei

Sárga lap: Petneházy, Nagy D., Lorentz, Farkas ill. Khiesz

Szponzoraink