Previous Next

1

 

Budafoki MTE - Kisvárda

0 - 3 (0-0)

A 11. fordulóban Kisvárda csapata érkezett csapatunkhoz.  

Jól indult a mérkőzés, láthatóan támadólag lépett fel csapatunk, és már az első percekben veszélyeztettük ellenfelünk kapuját. Majd pár perccel később Pölöskei ütközött a kapussal a tizenhatoson belül, de a játékvezető sípja néma maradt. Sajnos a félidőben kialakított fölényünket nem sikerült gólra váltanunk.

Második félidőben az addig nem sokat mutató Kisvárda csapata gyakorlatilag 3 perc leforgása alatt eldöntötte a mérkőzést. Először a 60. percben a frissen beállt Horváth Zoltán kotort kapunkba közelről egy kipattanó labdát (0-1), majd 3 perccel később Ilic Brana talált be egy szép egyéni megmozdulás után (0-2). Innentől csapatunk próbálkozott, nagy energiákat mozgósított a szépítésért, ami sajnos nem jött össze. A meccs vége előtt egy hosszan előre rúgott labdából a második gólját szerző Horváth Zoltán beállította a 0-3-as végeredményt. (0-3)

 

Prukner László:
"Hatvan-hetven percig egyenlő erők küzdelmét hozta a találkozó. A második játékrészben a szokásos hibákat követtük el, a jó erőkből álló Kisvárda fölénk kerekedett."

Kondás Elemér:
"Az első játékrészben néhányszor ránk ijesztett a Budafok, a találkozó második felében azonban egyre jobb játékkal gólokat szereztünk és magabiztosan szereztük meg a három bajnoki pontot."

 

 

BUDAFOKI MTE–KISVÁRDA MASTER GOOD 0–3 (0–0)

BMTE Stadion, 500 néző

Vezette: Gaál Ákos (Szert Balázs, Kulman Tamás)

 

BMTE:
Somogyi – Harsányi, Vaszicsku, Khiesz, Vég (Oláh 73.p.) – Margitics, Csizmadia – Kercsó (Kerekes, 78.), Nagy (Vankó 73.p.), Filkor – Pölöskei P

KISVÁRDA:
Zöldesi – Melnyik (Erdélyi 81.p.), Izing, Ryshko, Vári, Hej – Oltean, Lucas, Misics (Gosztonyi 75.p.) – Lukács R. (Horváth Z., 58.p.), Ilics

 

Gól: Horváth Z. (2), Ilics

Sárga: Vaszicsku, Pölöskei, ill, Hej

Piros lap:

Szponzoraink