Previous Next

1

 

Budafoki MTE - Kisvárda Master Good

0-3 (0-0)

A 11. fordulóban Kisvárda csapata érkezett csapatunkhoz.  

Jól indult a mérkőzés, láthatóan támadólag lépett fel csapatunk, és már az első percekben veszélyeztettük ellenfelünk kapuját. Majd pár perccel később Pölöskei ütközött a kapussal a tizenhatoson belül, de a játékvezető sípja néma maradt. Sajnos a félidőben kialakított fölényünket nem sikerült gólra váltanunk.

Második félidőben az addig nem sokat mutató Kisvárda csapata gyakorlatilag 3 perc leforgása alatt eldöntötte a mérkőzést. Először a 60. percben a frissen beállt Horváth Zoltán kotort kapunkba közelről egy kipattanó labdát, majd 3 perccel később Ilic Brana talált be egy szép egyéni megmozdulás után. Innentől csapatunk próbálkozott, nagy energiákat mozgósított a szépítésért, ami sajnos nem jött össze. A meccs vége előtt egy hosszan előre rúgott labdából a második gólját szerző Horváth Zoltán beállította a 0-3-as végeredményt.Edzői nyilatkozatok:

Prukner László:

"Hatvan-hetven percig egyenlő erők küzdelmét hozta a találkozó. A második játékrészben a szokásos hibákat követtük el, a jó erőkből álló Kisvárda fölénk kerekedett."

Kondás Elemér:

"Az első játékrészben néhányszor ránk ijesztett a Budafok, a találkozó második felében azonban egyre jobb játékkal gólokat szereztünk és magabiztosan szereztük meg a három bajnoki pontot."

BUDAFOKI MTE–KISVÁRDA MASTER GOOD 0–3 (0–0)

Promontor utca, 500 néző.

Vezette: Gaál Ákos

BUDAFOK: Somogyi Cs. – Harsányi I., Vaszicsku, Khiesz, Vígh B. (Oláh L., 73.) – Margitics, Csizmadia – Kercsó (Kerekes K., 78.), Nagy T. 6 (Vankó, 73.), Filkor – Pölöskei P.

KISVÁRDA: Zöldesi – Melnyik (Erdélyi, 81.), Izing, Ryshko, Vári, Hej – Oltean, Lucas, Misics (Gosztonyi, 75.) – Lukács R. (Horváth Z., 58.), Ilics.

Gól: Horváth Z. 60’, 91’, Ilics 63’

Sárga: Vaszicsku 40’, Pölöskei 89’, ill, Hej 87’

Szponzoraink