Az ETO Parkba látogatunk vasárnap

"/>
Previous Next

Az ETO Parkba látogatunk vasárnap

NB II-es labdarúgócsapatunk a Merkantil Bank Liga 8. fordulójában az ETO FC Győr vendégeként lép pályára vasárnap 17 órától.

 

ETO FC Győr Budafoki mte

 

Sikerült megtöltenünk tartalommal a legutóbbi tétmérkőzés óta eltelt kéthetes időszakot- mondta vezetőedzőnk, Vitelki Zoltán. Igyekeztünk tartani a ritmust. Múlt szombaton Mezőkövesden egy komoly, élvonalbeli csapat ellen tehettük próbára magunkat, amit nagyon hasznos lehetőségnek ítélek. A héten a szokásos ritmusban készültünk és azt mondhatom, hogy készen állunk a vasárnapi bajnoki találkozóra. A csapat jó fizikai és mentális állapotban van, ezért bizakodó vagyok. Persze igazán majd csak a meccs után derül ki, hogy hol tartunk valójában.

 

Vitelki Zoltán a sérültekkel kapcsolatban elmondta, Csizmadia Csaba felépülése előrébb tart a többiekénél, védőnk mankó nélkül közlekedik és a rehabilitáció során már egészen komoly feladatokat is végezhet. A ugyancsak nemrég megoperált Gubacsi Zoltán és Ihrig-Farkas Sebestyén is gyógytornásszal dolgozik. A csapat többi tagja egészséges és bevethető lesz az ETO Parkban.

 

Vasárnapi riválisunknál meglehetősen mozgalmasan alakultak az elmúlt hetek. A Csákvár ellen hazai pályán elveszített (1-3) szeptember 2-ai mérkőzés után a győri klub és Mészöly Géza vezetőedző közös megegyezéssel szerződést bontott, keddtől pedig hivatalosan is a korábbi pályaedző, Király József irányítja a zöld-fehér együttest.

 

Nincs túl sok információnk arról, hogy az új vezetőedzőnek milyen elképzelései vannak a csapatával, de ahogy már korábban is mondtam, mi a saját stílusunkat szeretnénk kialakítani és hatékonyan alkalmazni- fogalmazott Vitelki Zoltán a győriekkel kapcsolatban. Tudatosan kell futballoznunk és elérni azt, hogy az ellenfél igazodjon a mi játékunkhoz és ne fordítva. Az biztos, hogy a szakmai stábban történt változás új impulzust adhat az ellenfél játékosainak, mindenki tiszta lappal vághatott neki a munkának, de nekünk saját magunkkal kell foglalkoznunk.

 

A feljutásra pályázó ETO FC Győr hét forduló után a 11. helyen áll a bajnokságban és ugyanúgy nyolc pontot gyűjtött eddig, mint a mieink. Az előző szezonban idegenben és a Promontor utcában is 2-1-es vereséget szenvedtünk a kisalföldiektől, akik a legutóbbi három mérkőzésükön nyeretlenek maradtak. A Vasas elleni 2-2-es döntetlent követően Siófokon (1-2) és a Csákvár ellen sem szereztek pontot.

 

A vasárnapi találkozó 17 órakor kezdődik az ETO Parkban, amelynek vendégszektorába 1300 forintos áron vásárolhatóak belépők a helyszínen.

 

Merkantil Bank Liga, 8. forduló

WKW ETO FC Győr-Budafoki MTE

ETO Park, 17:00, vezeti: Radványi Ádám (Király, Aradi)

Szponzoraink