Previous Next

Feljutók találkozója

Bemutatjuk második szlovéniai ellenfelünket, az idén szintén NB I-be jutott MTK Budapestet.

 

 

Kedden 17 órától kétszer 60 perces felkészülési mérkőzést játszunk az MTK Budapesttel a szlovéniai Kranjska Gorában.

Csapatunk és a fővárosi kék-fehérek a legutóbbi szezonban kiemelkedtek Merkantil Bank Liga mezőnyéből. A koronavírus-járvány miatt félbeszakadt idényben toronymagasan ez a két csapat töltötte a legtöbb időt a feljutó helyeken. A teljesítménye okán a másodosztályban ragadt Vasast az MTK tizenkét, a mieink hét ponttal előzték meg - az angyalföldiek nulla pontot gyűjtöttek az immár élvonalbeli riválisok ellen. 

Az MTK egy év távollét után került vissza az NB I-be, játékoskerete pedig azóta jelentősen átalakult. A feljutó csapat alapemberei közül Bognár István, Fülöp Noel, Deutsch Bence és Vass Patrik is távozott. A Hungária körútra érkezők listáján portugál, kolumbiai, montenegrói és észak-macedón légiós mellett Balázs Benjámin (Újpest) és Barna Szabolcs (Debrecen) neve olvasható.

A német vezetőedző, Michael Boris együttese múlt szombaton két edzőmérkőzést is játszott Szlovéniában. Az egyaránt másodosztályú NK Brežice (8-0) és NK Radomlje (4-0) ellen is magabiztos győzelmet aratott az MTK.

Előbbi találkozón a Somodi - Balázs, Pintér, Nagy, Herrera - Cseke, Katona, Kanta - Gera, Bíró, Schön csapat szerepelt, utóbbin a Mijatovics - Ikenne-King, Varju, Ferreira (Baki, 64'), Barna - Kata, Mezei, Palincsár - Prosser, Lencse, Myke összeállításban játszottak a kék-fehérek.

 

 

Szponzoraink