Previous Next

Felszabadultan és jókedvűen, ahogy mindig - Csizmadia Csaba

Megbízott vezetőedzőnk szerint csapatunk vasárnap megérdemelten nyert Balmazújvárosban, ám a hétköznapokon ugyanúgy kell dolgozni tovább, mint eddig - felszabadultan és jókedvűen.

 

Alighanem több nevetést lehetett hallani vasárnap este, a Balmazújvárosból hazafelé tartó budafoki buszon, mint mondjuk korábban Tiszakécskéről jövet…

Természetesen, jó hangulatban telt a hazaút, mindannyian örültünk a győzelemnek. A siker mindig jót tesz egy közösségnek, különösen ha egy ilyen, régóta várt sikerről beszélünk. Bizonyítottunk, hogy van tartásunk, mert miután hátrányba kerültünk, a második félidőben játékban, fegyelemben és akaratban is felülmúltuk az ellenfelet. Úgyhogy le a kalappal a srácok előtt.

Egy ilyen győzelem a hétköznapokra is hatással van?

Igen, de én a nehezebb pillanatokban is mindig hangsúlyoztam, hogy bármi is történt a hétvégén, az nem mehet az edzésmunka kárára. Mindig azt kértem a csapattól, hogy felszabadultan, jókedvűen dolgozzunk a hétköznapokon, mert csak akkor tudjuk jól elvégezni a feladatokat és megfelelően felkészülni a következő mérkőzésre.

Vagyis ugyanolyan szerényen és teljes erőbedobással kell folytatnunk?

Pontosan. Megérdemeltük a három pontot Balmazújvárosban, ám ugyanúgy dolgozunk tovább, mint eddig. Jót tett a siker a játékosok önbizalmának, hiszen visszaigazolást kaptak arról, hogy nem hiábavaló, amit edzéseken gyakorolunk. De ez “csak” egy győzelem volt, levontuk a tanulságait és készülünk a Monor ellen.

Azért lelkileg “nagyot dobhat” rajtunk a balmazújvárosi győzelem…

Ez nem is kérdés, büszke vagyok a srácokra, mert kemény, dolgos két hét után nyújtottak komoly teljesítményt a mérkőzésen. Ahogy mondod, elsősorban lelkileg volt ez nehéz. De nem akarok terhet rakni a csapatra, a játékosok pontosan tudják, mi a feladatunk, milyen céljaink vannak és ezért készen tenni is minden nap, minden edzésen és minden meccsen.

Csizmadia Csaba együttese vasárnap 13 órától a BSS Monor együttesét fogadja a Promontor utcában. Jegyek a mérkőzés előtt a BMTE Stadion pénztárában vásárolhatók 800 forintos áron. Nyugdíjasoknak és diákoknak a belépés ingyenes. 

Szponzoraink