Previous Next

Ha fenékkel, akkor úgy - Csizmadia Csaba szerint járt ennyi szerencse

Vezetőedzőnk a Tiszakécske elleni 1-0-ás hazai győzelem után azt mondta, a mieink megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

 

 

Keményen megdolgoztak a mieink a három pontért szerda este a Duna Aszfalt TVSE ellen és végül Kulcsár Kornél szerencsés találatának is köszönhetően győzték le riválisukat.

"A mérkőzés előtt épp azt mondtam a srácoknak, nem számít hogyan szerzünk gólt. Ha fenékkel, akkor úgy, csak nyerjünk" - fogalmazott Csizmadia Csaba a lefújás után. "Valóban szerencsénk volt Kulcsár Kornél lövésénél vagy beadásánál, de ezért tennünk is kellett. Ráadásul amilyen pechsorozatunk volt az elmúlt hetekben, ez a kis szerencse járt nekünk. A hajráig úgy tűnt, ez egy tipikus döntetlen-meccs, de úgy érzem, hogy a találkozó nagy részében mi domináltunk, többet birtokoltuk a labdát és voltak lehetőségeink a gólszerzésre. Azt gondolom, megérdemelt a győzelmünk."

 Vezetőedzőnk hozzátette, ugyan a vonalat hivatalosan csak most húzták meg alattunk, azaz a Tiszakécske elleni sikerrel vált biztossá bennmaradásunk, az utóbbi hetekben ő már nem a kieséssel foglalkozott. 

"Sokkal inkább arra kerestem a választ, hogy miért nem alakultak úgy az eredmények az elmúlt hónapban, ahogy szerettük volna" - mondta Csizmadia Csaba. "Ez egy tipikus áprilisi hónap volt. Olyan szeszélyes volt a csapat teljesítménye, mint az időjárás ilyenkor... Sokat beszélgettünk az okokról a játékosokkal és a szakmai stáb tagjaival is. Keressük a megoldást. Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy teljesen új szerepben vagyok, sokat kell még tanulnom az edzői szakmáról. Az ember a saját bőrén tapasztalja a sikert és olykor a sikertelenséget is. Lehet, hogy legközelebb egy hasonló helyzetben, amikor kisebb hullámvölgybe kerülünk, én is másképp reagálok. Ez egy olyan hivatás, amelyben folyamatosan tanulnia kell az embernek."

Csapatunk vasárnap 17 órától a már biztos feljutó ZTE FC vendégeként lép pályára.

 

Szponzoraink