Previous Next

Kisvárda - Budafoki MTE

Kikaptunk a feljutásra esélyes Kisvárdától

 

Kisvárdán léptünk pályára a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában. A 2. helyen álló hazai csapat már a mérkőzés elejétől magához ragadta a kezdeményezést, ami a 12. percben góllá érett, Horváth lőtt egy szépségdíjas ollózós gólt (1-0). A 19. percben Ilic duplázta meg a hazai vezetést (2-0). A második gólt követően már stabilizálódott a csapatjátékunk.

A második félidő elején ismét nagy nyomást helyeztek ránk a ‘várdaiak és megszerezték a harmadik góljukat Bohdan Melnyik révén (3-0).

A 67. percben Pölöskey egy kipattanó labdát lőtt a hálóba (3-1). Oláh döntötte el végül a mérkőzést a 85. percben (4-1). A végén Csizmadia szabadrúgásával zárult le a mérkőzés (4-2).

 

Köszönjük szurkolónknak, hogy Kisvárdára is elkísértetek minket!!

 

 

Kondás Elemér: “Jól játszottunk, korán sikerült vezetést szereznünk, majd növeltük is az előnyt. Bosszantanak a kapott gólok, de a lényeg, hogy megnyertük az előzetesen is nehéznek ígérkező mérkőzést.”

Gálhidi György: “Sok gól volt, köztük szépek is, emiatt jó mérkőzést láthattunk. Szerettünk volna jobb eredményt elérni, de amíg ilyen hibákat követünk el, addig nem lehet esélyünk az ilyen jó csapat otthonában, mint a Kisvárda.”

 

 

KISVÁRDA – BUDAFOKI MTE 4–2 (2–0)

Kisvárda, Várkerti Sporttelep, 1138 néző.

Vezette: Nagy Norbert (Csatári Tibor, Punyi Gyula)

 

KISVÁRDA: Zöldesi – Izing, Rjasko, Vári – Lucas – Hej, Melnik, Misic (Oláh 75.p.), Heffler N. (Jánvári 67.p.) – Horváth (Gosztonyi 58.p.), Ilic

BUDAFOK: Szabó – Margitics (Vég 78.p.), Csizmadia, Gubacsi, Forgács – Filkor, Vass – Kovács (Fekete 78.p.), Kercsó, Vankó (Kheisz 31.p.) – Pölöskey

 

Gól: Horváth, Ilics, Melnik, Oláh ill. Pölöskey, Csizmadia

Sárga lap: Hej, Ilic, Marcolini ill. Margitics

Piros lap: -

 

Szponzoraink