Previous Next

Króner Martin világklasszisok nyomában, avagy egy csodagól története

Védőnk szenzációs mozdulattal, ollózva lőtt a Nyíregyháza kapujába vasárnap délután.

 

 

Gareth Bale vagy épp Cristiano Ronaldo után Króner Martin is feliratkozott a tétmérkőzésen ollózós gólt szerzők névsorába. 25 éves belső védőnk a Nyíregyháza ellen (2-2) ugyanolyan látványos mozdulattal lőtte a labdát a hálóba, mint korábban a Real Madrid és a Juventus klasszisai. Noha Króner Martin elsődleges feladata a védekezés, vasárnapi  találata már a tizedik volt pályafutása során az NB II-ben.

“Balról, Kovács Dávidtól jött a labda, amely megpattant a nyíregyházi védő lábán és jó ívben szállt a tizenhatoson belülre” - idézte fel védőnk a vasárnapi találkozó 11. percében történteket. “Abban a pillanatban nem nagyon gondolkodtam, ösztönből cselekedtem és szerencsére jól sikerült a mozdulat. Ez életem gólja és valószínűleg az is marad, mert egy ilyen ollózást nehéz lesz felülmúlni. Persze, ki tudja…?”

Króner Martin szavait egy érces hang szakította félbe: “Ezt gyakorolta egész héten” - kiabálta valaki az öltözőből, játékosunk azonban csak mosolygott. “Dehogy szoktam gyakorolni… Egyszer, Dorogon próbálkoztam egy hasonló ollózással, de az nem sikerült igazán jól. Örülök, hogy ezúttal gól lett a lövésből.”

Bár győzelmet sajnos ez a nem mindennapi gól sem ért, védőnk szerint a csapatban rejlő potenciált mutatja, hogy mindenki a végsőkig küzdött a pontszerzésért.

“Nem szerettük volna, ha megszakad a hazai veretlenségi sorozatunk, ezért mentünk előre. Minden erőnkkel azon voltunk, hogy valahogy megszerezzük a döntetlent jelentő találatot” - mondta Króner Martin, aki azt is elárulta, szerinte minek köszönhető, hogy hazai pályán november óta nem találtunk legyőzőre.

“Nagyon sokat jelent az a légkör, ami itt, a BMTE Stadionban körülvesz minket. A szurkolóink támogatása rendkívüli erőt ad, ráadásul jól ismerjük a környezetet, hiszen szinte minden nap itt edzünk a pályán. Ha idegenben is tudunk pontot, pontokat gyűjteni a hátralevő fordulókban, még feljebb léphetünk a tabellán” - fogalmazott játékosunk.

A pontgyűjtésre legközelebb vasárnap, 16 óra 30 perctől Tatabányán, a Budaörs vendégeként lesz lehetőségünk.

 

 

Szponzoraink