Previous Next

Medgyes Sinan Budafokon folytatja

A 27 éves, ballábas játékos Budaörsről érkezett klubunkhoz.

 

 

Csapatunk balhátvédként és bal oldali középpályásként is bevethető játékossal erősödött. A Budaörstől érkező Medgyes Sinan aláírta szerződését a Budafoki MTE-vel és csütörtökön már új társaival együtt edzett.

"Sinan teljesítményét már hosszabb ideje figyeltük és azokban a játékelemekben, amelyeket mi fontosnak tartunk egy szélső védőnél, az elmúlt időszakban ő kimagasló mutatókat produkált. Hiszünk abban, hogy az NB I-ben is bizonyítani fogja képességeit. Folytatjuk a keret kialakítását olyan tehetséges játékosokkal, akik egyrészt beleillenek a játékrendszerünkbe, másrészt extrán motiváltak, mert korábban nem jutottak lehetőséghez" - nyilatkozta Oláh Lóránt sportigazgató.

Medgyes Sinan 1993. június 30-án született a felvidéki Dunaszerdahelyen. 18 évesen került Magyarországra és az ETO FC Győr játékosa lett, amelynek színeiben 2015 májusában bemutatkozott az NB I-ben is. Az ezt követő másfél évet szlovákiai klubokban, az FK Duslo Sala (Vágsellye), a nagyszombati Spartak és az SKF Szered együttesénél töltötte. 

2017 telén visszatért Győrbe, ahonnan félévvel később az NB II-ben szereplő Budaörshöz igazolt. Medgyes Sinan az első szezonban kölcsönben szerepelt a budaörsieknél, akik ezután végleg szerződtették. A Budaörs játékosaként összesen 98 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken nyolc gólt szerzett és tíz gólpasszt adott. A legutóbbi szezonban 22 bajnoki és két Magyar Kupa-találkozón játszott.

 

 

Szponzoraink