Previous Next

Nem lehet panaszom a játékosokra - Csizmadia Csaba

 Megbízott vezetőedzőnk a Cegléd elleni 2-1-es vereség után értékelt.

 

“Közhely, de a gól hiányzott ezen a mérkőzésen, mert a lehetőségeink most is megvoltak. Nem lehet panaszom a játékosokra, tették a dolgukat, amit megbeszéltünk, talán csak a végén kezdtek el kapkodni, amikor a Cegléd másodszor is vezetést szerzett” - értékelt a lefújás után Csizmadia Csaba, aki a hibákra is felhívta a figyelmet.


“Megint pontrúgásból kaptunk gól, csakúgy, mint Szekszárdon és ez nagyon zavar” - fogalmazott megbízott vezetőedzőnk. “Ezeket a helyzeteket a legkönnyebb levédekezni, mi mégis belehibáztunk. Emiatt mérges vagyok. Szomorkodni persze nincs idő, szerdán Tiszakécskén játszunk, úgyhogy felkészülünk és ki fogjuk javítani a hibákat.”


Csizmadia Csaba úgy érzi, még többet kell dolgozni azért, hogy a szerencse mellénk álljon, mert a Cegléd elleni mérkőzésen is voltak olyan szituációk, ahol Fortuna nem nekünk kedvezett.


“Az első ceglédi gólnál a keresztlécről nem a pályán kívülre, hanem felfelé pattant a labda, a másodiknál pedig olyan gellert kapott, hogy ha az nincs, szerintem bedobás lett volna a lövésből. Az az érzésem, mintha húznánk magunkkal a balszerencsét, de biztos vagyok benne, hogy ha a srácok így fognak hajtani a következő mérkőzéseken, akkor előbb-utóbb megfordul a dolog. A társaság pozitív, ennek is köszönhetően pedig ki fogunk jönni ebből a mostani, nehéz helyzetből” - mondta megbízott vezetőedzőnk.


A mieink szerdán a Duna Aszfalt TVSE vendégei lesznek, így a következő napokban a frissítésen és a hibák kijavításán lesz a hangsúlyt. Csizmadia Csaba hangsúlyozta, folyamatosan jönnek a mérkőzések, vagyis lehet pontokat szerezni. A következő feladat Tiszakécskén vár csapatunkra.

Szponzoraink