Previous Next

Nyíregyháza - Budafoki MTE 3-2

Nyíregyháza Spartacus - Budafoki MTE

3 - 2 (3-1)

 

A 20. fordulóban Nyíregyházán lépett pályára csapatunk. A meccs napján már reggel nagy pelyhekben esett a hó Nyíregyházán, mely egyre inkább fokozódott. Mindkét csapat a játékvezetőre várt, hogy engedélyt ad-e lejátszani a mérkőzést. Másfél órával a kezdés előtt játékra alkalmasnak találta a pályát a 15 cm-es hóban. 

A mérkőzés nagyon rosszul kezdődött számunkra. Egy szabadrúgás után Margiticsról került a saját kapunkba a labda a 7. percben. (1-0). Ezután kezdtünk támadásokat vezetni, aminek a meg is lett az eredménye: Ihrig-F. egyenlített a 17. percben. (1-1) A 23. percben ismét megszerezte a vezetést a hazai csapat: egy lecsorgó labdát Kártik lőtt közelről a kapuba. (2-1) A 26. percben ismét gólt kaptunk, ezúttal Gajdos volt eredményes. (3-1)
A második félidőt nagyon jól kezdtük, Kirják lőtte ki a bal alsó sarkot a 49. percben. A gól nagy lökést adott csapatunknak, és sikerült lehetőségeket kialakítanunk, többször helyzetbe is kerültünk, de a nagy nyomás ellenére nem sikerült megszereznünk az egyenlítő találtatot.

Köszönjük szépen, hogy ilyen időben is elkísértetek minket Nyíregyházára!!

 

Lucsánszky Tamás:
"A futball nem az esetlegesség sportága, de ma labdarúgásra alkalmatlan volt a talaj. Az első félidőben jól játszottunk és 3-1 után lerendezhettünk volna a mérkőzést, utána viszont fáradtabban mozogtunk. Ilyen talajon játszani nem lehet, ez nem szolgálja sem a csapatok, sem a nézők érdekeit."

Tóth Bálint:
"Vicc, hogy meg kellett rendezni a meccset, futballra alkalmatlan volt a pálya. Az első félidőben ellenfelünk ránk kényszerítette akaratát, két gólt ajándékoztunk nekik Karácsony alkalmából. A szünetben azt kértem, mutassák meg a játékosok, hogy nem vagyunk ilyen gyengék, de sajnos a hátrányt nem tudtuk ledolgozni."

 

Nyíregyháza, Városi Stadion, 1000 néző

Vezette: Ducsai József (Varga Zsolt, Márkus Tamás) 

 

Nyíregyháza:
Jova - Hinora, Fodor, Kelemen, Farkas - Holdampf, Kártik - Sinanovic (Papp 62.p.), Kesztyűs (Rubus 89.p.), Pekár (Rudolf 78.p.) - Gajdos 

Budafok: 
Szabó - Margitics, Vaszicsku, Csizmadia, Vég - Vass, Filkor - Ihrig (Pölöskey 79.p.), Nagy (Fekete 81.p.), Kirják - Kerekes

 

Gól: Margitics (öngól), Kártik, Gajdos ill. Ihrig, Kirják

Sárga lap: Holdampf ill. Vass, Nagy, Vaszicsku

Piros lap: -

Szponzoraink