Previous Next

Oláh: A nyomás a diósgyőrieken lesz

A DVTK-nál nevelkedett középpályásunk plusz bizonyítási vággyal futballozhat szombaton.

 

 

Különleges kilencven percre készül Oláh Bálint, aki Miskolcon született és a DVTK-nál mutatkozott be az NB I-ben. Szombaton, tétmérkőzésen először, ellenfélként léphet pályára nevelőegyesülete ellen.

"Hosszú időt töltöttem a DVTK-nál, így van bennem plusz bizonyítási vágy. Egyébként pedig ez is csak egy találkozó, ami után győztesen szeretném elhagyni a pályát" - fogalmazott középpályásunk, aki úgy érzi, csapatunk maximálisan készen áll az újabb megmérettetésre.

Oláh Bálint szerint a mieinknek arra kell koncentrálniuk, hogy a saját játékukat minél magasabb színvonalon valósítsák meg.

"Nekünk nem kell különösebben foglalkoznunk azzal, hogy a DVTK milyen formában van" - folytatta játékosunk. "Tény, hogy a legutóbbi három forduló eredményei azt mutatják, gödörbe kerültek, ám mindez csak annyit jelent, hogy mindenáron nyerni akarnak Budafokon. A nyomás a diósgyőrieken lesz, mi pedig ebből okos és higgadt játékkal előnyt kovácsolhatunk. Ha tartjuk magunkat a taktikánkhoz, akkor a miénk lehet a három pont."

Az Oláh Bálinttal készült teljes interjút, amelyben szó esett Marco Rossi dicsérő szavairól is, a Promontor Magazin szombaton megjelenő számában olvashatod. Keresd a pénztárban!

 

 

Szponzoraink