Previous Next

BMTE Gyirmót élő

 

VÉGE! Kovács Dávid remek góljával 1-0-ra legyőztük a Gyirmót FC Győr csapatát! Szép volt fiúk! Hajrá, Budafok!

90+3. perc: Kovács nem engedte elvégezni a gyirmóti bedobást, sárga lapot kapott.

90+1. perc: Kercsó helyett Micsinai a pályán.

90+1. perc: Présinger balról laposan adott középre, Sterstík az öt és feles bal sarkától az égbe vágta a labdát. Ezt megúsztuk...

90. perc: 3 perc a hosszabbítás.

90. perc: Lázár kapott sárga lapot a vendégeknél.

89. perc: Herjeczki jobb oldali beadása után Horváth és Khiesz egyszerre ugrottak fel fejelni, a labda továbbcsúszott és kevéssel kerülte el a kapunkat.

88. perc: A gyirmóti szöglet után Szabó előbb ütötte, majd másodjára megfogta a labdát. 

85. perc: Vankó nem tudja folytatni a játékot, a hajrára Fekete áll be a helyére.

81. perc: Vankó robogott el a balszélen, majd éles szögből keresztbe lőtte a labdát a kapu előtt. A lövés pillanatában ráléptek a lábára, ápolni kellett.

81. perc: Vankó végzett el szögletet balról, középen Veszelinov emelkedett, de 8 méterről fölé fejelt. 

77. perc: Cserélünk: Boros helyett Veszelinov a pályán.

71. perc: Vankó szögletét Boros fejelte tovább, majd Oláh is fejjel próbálkozott, de nem talált kaput.

69. perc: Újabb csere a vendégeknél: Heffler le, Sandal be.

68. perc: Herjeczki jobbról, az alapvonal közeléből próbálkozott, Szabó zárta a szöget és védett.

66. perc: Helyzet a túloldalon. Előbb a kapu torkából kellett mentenünk, majd egy bal oldali beadást húzott le Szabó.

65. perc: Mi maradt ki... Oláh remekül passzolt Kercsóhoz, aki gólhelyzetben, 12 méterről ballal lőtt, Rusák bravúrral védett. Néhány másodperccel később Vankó lapos kísérleténél már könnyebb dolga volt a Gyirmót kapusának.

62. perc: Nagy Patrik 26 méterről végzett el szabadrúgást, de a kapu jobb oldalába tartó lövést Szabó nagyot vetődve hárította.

60. perc: Kovács és Vankó sem tudott kapura lőni a tizenhatoson belül, a labda továbbcsorgott Oláh elé, aki 24 méterről nagy erővel kapu fölé bombázott. A túl oldalon Nagy hasonló távolságból próbálkozott, de ő sem járt sikerrel.

55. perc: Csere a Gyirmótnál: Vólent helyett Horváth Roland a pályán.

50. perc: Vankó 28 méterről, a kapuval majdnem szemben végzett el szabadrúgást, ballábas lövése azonban fél méterrel fölé szállt.

47. perc: Kercsó kapott labdát Oláhtól a tizenhatoson belül, az alapvonal közelébe érve elesett a védő mellett, de a játékvezető nem ítélt büntetőt. Sőt, műesésért Kercsót büntette sárga lappal.

46. perc: Elkezdődött a második félidő. A mieink kezdték.

A mieink okosan, taktikusan futballoztak az első játékrészben. Szervezetten, zártan védekeztek, a gól után pedig néhány veszélyes kontratámadást is el tudtak indítani. Ha az utolsó passzok pontosabbak, akár növelhettük is volna az előnyünket.

Vége az első félidőnek! 1-0-ra vezetünk Kovács Dávid góljával!

45. perc: 2 perc a hosszabbítás.

44. perc: Helyzet! Boros ugrott ki a bal oldalon, lágyan középre emelt, az érkező Kovács 7 méterről fejelt, de Rusák hárított.

41. perc: Vólent forgolódott az alapvonal közelében, a kaputól balra, középre adott labdájába belekapott Szabó, így nem lett belőle gól.

36. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! Ígéretes akciónk futott a balszélen és amikor már úgy tűnt, menteni tudnak a gyirmótiak, Kovács Dávid 20 méterre a kaputól tolt egyet a labdán és ballal betekerte azt a jobb felső sarokba! Vezetünk! 1-0.

34. perc: Vass került helyzetbe a tizenhatoson belül, 14 méterről lőtt, de Rusák kiütötte a kapu közepébe tartó próbálkozást.

34. perc: Kontár nem is tudja folytatni a játékot, le kell cserélni, Széles a helyén.

32. perc: Néhány percet állt a játék Kontár ápolása miatt. Addig a játékosok magukhoz vehettek némi frissítőt a fülledt melegben.

29. perc: Egy jobb oldali beadást követően Herjeczki a hosszú oldalon, 16 méterről ballal kapásból tüzelt, lövése kevéssel kerülte el a kapunkat.

27. perc: Kercsó ugratta ki Vankót a jobbszélen, aki becselezte magát a tizenhatoson belülre, lövése azonban kapu fölé szállt. Kercsó a passz pillantában óriási rúgást kapott Nagytól, a gyirmóti játékost sárga lappal figyelmeztette a játékvezető.

24. perc: Kercsó és Boros játszottak össze a bal oldalon, utóbbi adta be veszélyesen a labdát, de az érkező Kovács nem tudta a kapuba juttatni azt. 

20. perc: Strestík végzett el szabadrúgást a jobb oldalvonal közeléből, a beívelésre Lázár érkezett a hosszú oldalon és a kapuba továbbított, csakhogy a passz pillanatában lesen volt. Nincs gól.

19. perc: Az eddig eltelt időben a Gyirmót birtokolta többet a labdát, több szögletet is elvégezhetett, ám védelmünk jól zárt. A vendégek nem tudtak igazán komoly helyzetet kidolgozni.

16. perc: Strestík passzolt a bal oldalon elfutó Vólenthez, ő kissé kisodródva lőtt, de Szabónak ez a kísérlet sem okoztott nehézséget.

13. perc: Vólent kapott labdát a jobbösszekötő helyének közelében, majd 15 méterről jobbal célba vette a kaput. Szabó fogta a nem túl erős lövést.

10. perc: Kovács egy labdaszerzés után a tizenhatos vonaláról lőtt laposan, de Rusák védett.

5. perc: Herjeczki jobbról élesen adott középre, Vólent elöl mentettek védőink.

1. perc: A vendégek kezdték a mérkőzést.

16:58: Pályán a csapatok. A BMTE szokásos, piros-fekete szerelésében, a Gyirmót tiszta sárgában futballozik ma délután.

16:50: Köszöntjük Olvasóinkat! Rövidesen kezdődik a mérkőzés. A mieink kezdőcsapatában egyetlen változás a szerdai, Csákvári elleni (0-0) mérkőzéshez képest: Filkor Attila helyett Vankó Imre játszik.

BMTE: Szabó B. - Margitics, Khiesz, Króner, Lakatos Cs. - Oláh B., Vass M. - Kovács D., Kercsó (Micsinai 90+1'), Vankó (Fekete '85) - Boros (Veszelinov, 77')
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Gyirmót: Rusák - Varga P., Lázár P., Szilvási, Présinger - Kontár (Széles 34') - Herjeczki, Strestík, Nagy P., Heffler N. (Sandal 69') - Vólent (Horváth R. 55')
Vezetőedző: Szepessy László

Gól: Kovács D. (36')
Sárga lap: Kercsó (47'), Kovács D. (90+3') ill. Nagy P. (27'), Lázár P. (90')

 A mérkőzés játékvezetője Nagy Róbert, segítői Márkus Tamás és Vígh-Tarsonyi Gergő. A tartalék játékvezető Zierkelbach Péter.

Szponzoraink