Previous Next

KBSC _ BMTE 2-1

Pont nélkül távoztunk a Kazincbarcikai SC otthonából

Kazincbarcikai SC - Budafoki MTE

2 - 1 (0 - 1)

 

2-1 -es vereséggel ért véget a szombati, Tiszaújvárosi mérkőzésünk a Kazincbarcikai SC ellen. Két újonc csapat mérkőzésén igazi parázs csatát láthattak a kilátogatók. Az első félidőben mindkét kapu előtt voltak lehetőségek, azonban a félidő derekától már egyértelműen mi vettük át a kezdeményezést, és a lefújás előtt sikerült is betalálnunk Csizmadia Csaba révén. A második félidőben ott folytatta csapatunk, ahol az elsőben befejezte, mentünk előre, meg is volt a lehetőségeink, azonban gólt már nem sikerült elérnünk. Ez később meg is bosszulta magát, hiszen az ellenfélből Boros Gábor a 66. percben megszerezte az egyenlítést egy kontra végén, majd a 86. percben a győztes gólt is Kristófi Sándor. 

Jövőhéten már javíthat is csapatunk, hiszen két mérkőzést fogunk játszani. Szerdán hazai pályán a Szeged 2011 csapatát fogadjuk, majd vasárnap idegenben a Hungária körúton az MTK ellen lépünk pályára. 

 

Edzői értékelések:

Prukner László:
“Két meccsen öt pontot ajándékoztunk ellenfeleinknek. Az elmúlt meccsen is vezettünk, most is az első félidőben el kellett volna dönteni a találkozót. Hiába vannak rutinos játékosok a csapatban, nem tudják kezelni azt a helyzetet, hogy vezetünk. Erre a Kazincbarcika jól ráérzett, és akaratból 100 százalékra vizsgázott. Mi ebben alul maradtunk, a hazaiak megérdemelten nyertek.”

Vitelki Zoltán:
“Elsősorban szeretnék gratulálni a játékosoknak, azt gondolom, hogy Barcika városának nagyon jó csapata van és ez nem edző kérdés. Olyan játékosokat sikerült kiválasztani, akik hétről-hétre megmutatják, hogy igenis jó játékosok alkotják a csapatot. Kimondhatjuk, hogy tényező ez a csapat a másodosztályban, mindenki ellen győzelmi eséllyel lépünk pályára. A játékosok sokat tettek azért, hogy ne becsüljék le a csapatot.” (kbsc.hu)

 

Kazincbarcikai SC - Budafoki MTE 2-1 (0-1)

Tiszaújváros, Városi Stadion

Vezette: Veizer Roland (Szilágyi Norbert, Kulcsár Judit)

 

Kazincbarcikai SC
Somodi - Tóth Sz., Palmes, Heil, Süttő - Takács P., Hegedűs - Constantinescu (Kristófi, 61.p.), Engel (Bene, 68.p.), Kanalos (Micsinai, 78.p.) - Boros

Budafoki MTE
Szabó B. -  Kirják, Csizmadia, Vaszicsku, Harsányi - Veszelinov (Illés,83.p.), Vass M., Nagy T.,  Ihrig-Farkas (Margitics, 63.p.), Kovács D., - Pölöskei (Vankó, 76.p.) 

 

Gól: Boros, Kristófi ill. Csizmadia

Sárga lap: Süttő ill. Pölöskei, Nagy

Szponzoraink