Previous Next

Segítsük együtt a Családok Átmeneti Otthonát!

Klubunk jótékonysági akciót szervez, amellyel bántalmazott és átmenetileg hajléktalan családokat támogat.

 

 

A szeptember 6-án, pénteken megrendezésre kerülő Futball Éjszakája nem csak a labdarúgásról és a szórakozásról, hanem a jótékonyságról is szól majd a BMTE Stadionban. 

A 200 forintos tombolajegy megvásárlásával Ön is hozzájárulhat a budafoki Családok Átmeneti Otthonának (CSÁO) támogatásához, ráadásul értékes nyereményekkel gazdagodhat. A Budafoki MTE a tombolajegyekből származó teljes bevételt a CSÁO-nak ajánlja fel.

A jótékonysági tombola mellett a BMTE Stadionban két adománygyűjtő ládát is elhelyezünk, melyekbe szintén várjuk szurkolóink pénzbeli felajánlásait a CSÁO részére.

“Nagy öröm számunkra a BMTE kezdeményezése, minden felajánlásért hálásak vagyunk” - nyilatkozta honlapunknak Daróczi Csilla, a CSÁO vezetője. “Az intézmény lakóinak és dolgozóinak is sokat jelent, ha azt tapasztalják, hogy az emberek jó szívvel adnak és segítenek. Sok gyerek is él nálunk, akik vágynak az újra és a szépre, színes ceruzákra, tolltartóra, különösen most, az iskolakezdésnél.”

A negyven férőhelyes intézményben lakhatási problémával küzdő családoknak, illetve bántalmazott nőknek és gyerekeknek biztosítanak átmeneti otthont. A Családok Átmeneti Otthonában 2-6 fős apartmanokban élőkkel szakképzett gondozónők, szociális munkások, szükség esetén pszichológusok és családterapeuták foglalkoznak, akik segítenek visszavezetni az átmenetileg hajléktalan embereket a biztonságos, normális életbe. 

A budafoki CSÁO - klubunkon keresztül - örömmel fogad tárgyi adományokat is: kisebb háztartási eszközöket (pl. vízforraló), tartós élelmiszert (cukor, olaj), tisztálkodószereket, a gyerekeknek társasjátékokat és iskolai felszereléseket. 

A tárgyi adományokat szeptember 15-ig, az FC Ajka elleni mérkőzés kezdetéig várjuk a BMTE Sportvendéglőben, nyitvatartási időben.

Segíts, hogy segíthessünk! EGYÜTT, Budafokért!

 

A FUTBALL ÉJSZAKÁJA - 2019. szeptember 6., péntek, BMTE Stadion

PROGRAM - a belépés ingyenes

14:30 kapunyitás
15:00-16:00 kispályás torna (BMTE-stáb, Budafok-Tétény önkormányzat, BMTE-szurkolók)
15:50-17:50 utánpótlás torna
16.30-17:15 pódiumbeszélgetés
17:50-18:00 pályaszentelés
18:00-20:00 Budafoki MTE-Budapest Honvéd felkészülési mérkőzés
19:00-21:00 BLC-Rákosmenti KSK old boys bajnoki mérkőzés
20:00-20:20 tizenegyesrúgó-verseny
20:20-20:40 díjátadás, tombola
20:40-21:00 koncert (Madarak HBzk.)

Egész délután: darts foci, Teqball, ugrálóvár, lufibohóc, mez- és ajándéktárgy vásárlás

Szponzoraink