Previous Next

Szeretnénk élni a javítási lehetőséggel - Vankó Imre

A születésnapját szerdán ünneplő szélsőnk egy vasárnapi, Kaposvár elleni győzelemmel tenné teljessé a hetet.

 

 

“Reggel a párom meglepett egy ajándék könyvvel és egy cipővel, este pedig vacsorázni megyünk. A szüleim telefonon köszöntöttek fel, hiszen ők Győrben élnek. Mivel két edzésünk volt és a kettő között videóztunk is, tartalmasan telik a születésnap” - elevenítette fel szerdai napját az immár 25 éves Vankó Imre.  “Nagyobb ünneplésre most nincs idő, de amikor vége a szezonnak, összehozom majd a barátaimat, a szokásos brigádot” - mondta szélsőnk, aki hozzátette, az öröme akkor lenne teljes, ha vasárnap, a Kaposvár elleni mérkőzésen sikerülne három pontot szereznünk.

“Közösen megbeszéltük az előző, Budaörs elleni találkozót, elemeztük, hogy az adott szituációkban mit kellett volna másképp csinálnunk. Mindenki elmondta, miben látta a vereség okát. Úgy érzem, a koncentrációval adódtak problémáink, de szerencsére máris jön a javítási lehetőség, mi pedig szeretnénk élni vele és legyőzni a Kaposvárt” - fogalmazott Vankó Imre.

Játékosunk szerint nehéz 90 perc vár a mieinkre a feljutásra pályázó kaposváriak ellen, ugyanakkor biztos abban, hogy a csapatunk mindent megtesznek majd a siker érdekében.

“A Kaposvárnak komoly céljai vannak, az élmezőny tagja, ugyanakkor most nincs jó formában. Mi nem fogunk meghátrálni, száz százalékig arra koncentrálunk, hogy eredményesek legyünk hétvégén. Maradt energiánk a szezon végére is. Bízom a csapatban és abban, hogy boldogan tudjuk zárni ezt a hetet” - mondta Vankó Imre.

A Kaposvár elleni mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik a BMTE Stadionban. A találkozóra a jegyeket 800 forintos áron lehet megvásárolni a helyszínen, diák és nyugdíjas szurkolóinknak pedig a belépés ingyenes.

 

Szponzoraink